Afaceri

Ce avantaje are o casă construită pe structura metalica?

Distribuie mai departe

structuri-metaliceDe-a lungul timpului printre modalitățile de a construi o casă a apărut încă o modalitate foarte răspândită în state și care poate fi numită și tradițională acolo. Acestea, deși încă nu sunt chiar atât de răspândite și printre cerințele românilor, au ajuns să aibă un anumit renume prin avantajul că se pot monta extraordinar de rapid. Astfel că o modalitate mult mai rapidă de a implementa un astfel de proiect este reprezentat de casele pe structură metalică. Fără finisaje o casă pe structură metalică ar putea fi ridicată chiar și numai în două săptămâni și de multe ori la costuri mult mai reduse. Finisajele, pe de altă parte, țin de gusturile fiecăruia.
Tot printre avantaje se numără și faptul că acest tip de casă are o rezistență crescută la cutremure. De asemenea, proiectul unei case pe structuri metalice este bazat în special pe oțel, care este cu mult mai ușor decât lemnul sau betonul, implicând astfel daune cu mult mai mici în cazul unui cutremur. O casă cu un astfel de schelet metalic este mult mai rezistentă și la incendii, iar în timp nu se deformează și nu crapă, spre deosebire de lemn. Cum oțelul nu poate fi atacat de dăunători, din nou, crește rezistentă unei astfel de case, iar că protecție împotriva ruginii, prin galvanizare se poate depune un strat de zinc.
Totuși, trebuie ținut cont și de faptul că o casă pe structură metalică implică și izolare fonica din cauza pereților mai subțiri. De partea cealaltă, sistemul termoizolant permite circulația aerului și astfel nu este favorizată apariția mucegaiului sau a umezelii.
Pentru construcția îndelungată a unei case pe structură metalică, firmă AGMI Slobozia vine cu idei inovative și cu siguranța unui cămin propriu. În parteneriat cu cei de la Manole X, AGMI Slobozia oferă un design futurist care își aduce contribuția în lista avantajelelor descrise mai sus. De asemenea, originalitatea și confortul sporit fac parte integrantă a proiectelor. Și pentru că o casă nu este niciodată doar o simplă casă, faptul că cele construite pe strutura metalică pot fi foarte rapid terminate permit transformarea finală din casă în acasă imediat după mutarea în această. Astfel că acum să construiești o casă care să fie durabilă în timp și să devină ușor acasă a devenit mult mai simplu și mai economic.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *