Lorand Soares Szasz
Afaceri

Ce consultanta in afaceri primesti gratuit de la Lorand Soares Szasz

Distribuie mai departe

Lorand Soares SzaszCandva, apare o clipa de confuzie, un moment de cumpana sau un moment de criza, in orice afacere. Asta se intampla, mai ales, la inceputuri, in primii ani, cand lucrurile incep sa se lege, cand incepi sa iti stabilesti prioritatile si sa adaptezi modul in care vei opera toate problemele si necesitatile pe care le intampini. Acela este momentul in care, daca nu beneficiezi de sfaturile corespunzatoare, de sfaturile corecte, necesare pentru a lua deciziile corecte, poate duce la un colaps pentru afacerea ta.

 

De aceea, in astfel de situatii, este foarte indicat sa apelezi la consultanta in afaceri specializata. O privire din afara, o privire obiectiva, este singura care poate sa te ajute si sa iti vezi problemele pe care, in caz contrar, sub influenta subiectivismului pe care toti il au asupra propriei afaceri, nu le-ai putea vedea. Trebuie doar sa ai o minte destul de deschisa pentru a accepta ceea ce ti se spune.

 

Lorand Soares Szasz este unul dintre cei mai apreciati consultanti in afaceri din Romania, iar din punctul sau de vedere, este foarte important pentru o persoana sa investeasca, in primul rand, in ea si nu in afacere. Investind in tine, si afacerea ta are de castigat.

 

Fiind unul dintre cei mai apreciati, Lorand putea sa apeleze la tarife imense pentru oricine ii solicita serviciile de consultanta. Cu toate acestea, sunt cateva elemente de consultanta in afaceri pe care el le ofera in mod gratuit. Este vorba despre un “diagnostic” si despre un e-book cu sugestii pentru campanii de marketing. In primul rand, oricand apelezi la ajutor de specialitate, este foarte bine sa primesti un audit referitor la afacerea ta care iti va spune ce anume se intampla gresit in cadrul acesteia. Acest lucru se poate realiza doar dupa ce tu vei raspunde la o serie de intrebari. In functie de raspunsurile pe care le dai, vei primi tocmai acele elemente ale afacerii care nu sunt asa cum trebuie sa fie. Bineinteles, adaptate la afacerea ta. De aceea trebuie sa fii cat mai sincer in raspunsurile la intrebari, pentru a se putea vedea situatia reala.

 

Abia mai apoi se poate trece la analizarea unor strategii de marketing, la adaptarea lor pentru afacerea ta si la aplicarea lor. Abia dupa ce se stabileste care este modificarea de directie pe care trebuie sa o operezi, abia atunci poti sa stii ce anume ti se potriveste. Iar dupa ce ai stabilit cum poti sa iti promovezi afacerea, trebuie sa aduni putin echipa ca sa faceti un brainstorming pentru a vedea care sunt ideile creative care te-ar putea ajuta sa realizezi campania de promovare. Totodata, tebuie gasita cea mai eficienta metoda de aplicare a acesteia, atat din punct de vedere al resurselor, cat si din punctul de vedere al impactului.

 

Gasiti cea mai buna solutie si aplicati-o. Dar mai intai nu uitati sa aplicati pentru un diagnostic gratuit la Lorand Soares Szasz.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *