sediu social
Afaceri

Gazduire sediu social pentru firme nou-infiintate

Distribuie mai departe

Daca vrei sa devii un antreprenor de succes trebuie sa te gandesti in primul rand la faptul ca firma ta va avea nevoie de o serie de lucruri, aprobari, documente, personal, acte si multe altele care iti vor ocupa timp, energie si bani pentru a le obtine pe fiecare in parte. Din aceasta cauza, ceea ce are de facut un antreprenor bun este sa caute acele metode prin care sa obtina cele mai scurte cai prin care sa obtina rezultate optime cu minimum de efort si minimum de resurse.

sediu socialLegislatia impune pentru firmele nou-infiintate sa abia un sediu social. Acesta poate fi in interiorul propriei locuinta, insa acest lucru presupune obtinerea de aprobari atat de la vecinii din jur (vecinii de sus, vecinii de jos, din stanga si din dreapta), dar si de la Asociata de administratori. Din punctul de vedere al multora, cea mai buna varianta pentru sediu social este sa obtii gazduire la o firma de avocatura. Aceasta iti poate oferi gazduire pentru sediu social in schimbul unui onorariu de gazduire. Bineinteles suma nu este la fel de mare pe cat ar presupune inchirierea unui spatiu, mai ales ca acest lucru nu presupune ca activitatea firmei sa se desfasoare in aceeasi locatie. Aceasta optiune iti poate aduce si alte avantaje, precum aceea ca firma de avocatura iti poate oferi in schimb si alte servicii care sa te ajute la inceput de drum.

Mai mult decat atat, a obtine sediul social prin intermediul unei firme de avocatura iti poate crea relatii profesionale care sa te ajute sa obtii clienti. Departamentul de new business din firma ta trebuie sa fie tot timpul deschis la oportunitatile care ar putea sa apara.

Cand ai sediu social la avocat, singurul lucru la care va mai trebui sa te gandesti este unde iti vei muta sediul peste un an, in momentul in care va fi nevoie sa il schimbi, asa cum prevede legislatia in vigoare.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *