Idei de afaceri

Cateva idei de afaceri cu bani putini

Distribuie mai departe

Daca nu aveti un capital mare de start, sa nu va descurajati, exista multe afaceri mari care au pornit pe drum cu un capital foarte mic, poate mai mic decat cel pe care il aveti dumneavoastra.

La inceput, trebuie sa aveti o idee revolutionara, o idee buna, chiar daca nu aveti foarte multi bani pentru finantarea acesteia care se poate face pe parcurs, trebuie sa aveti ideea. Daca vreti sa deschideti ceva micut cu putini bani, exista foarte multe idei de afaceri care pot incepe cu un capital mic.

Multa lume care nu are foarte multi bani la inceput isi deschide magazine second-hand, atat in mediul online cat si in cel offline.

Puteti face un magazin de piese auto-second hand, atat la dumneavoastra in oras cat si pe un site frumos organizat.

De asemenea, un magazin de haine second-hand merge in orice oras, pentru ca pe peste tot exista persoane care nu au fost multi bani si prefera sa apeleze la astfel de magazine.

Pentru un inceput promitator, aceste magazine sunt perfecte.

Puteti cumpara foarte multa marfa ieftina din tari precum Olanda, Germania, Turcia, Italia si sa inchiriati un spatiul mediu ca si suprafata si puteti incepe comercializarea.

O alta afacere care merge foarte bine este comertul pe eBay sau alte site-uri de haine unde nu toata lumea are acces la comanda. Daca sunteti inventivi puteti sa va creati un renume in orasul dumneavoastra ca facand comenzi de haine sau alte lucruri pe magazine din UK sau US. Puteti castiga foarte mult pe comisionul dumneavoastra.

Un alt lucru pe care il puteti face este deschiderea unui site online, indiferent de ce domeniu acopera acel site, el in timp poate creste si puteti vinde reclama pe el pentru a va scoate banii si dupa aceea pentru a merge pe un profit.

Daca aceasta idee merge, important este sa va extitindeti afacerea, cat de mica este aceasta, pentru a avea venituri din cat mai multe parti.

Un alt domeniu foarte intersant si neexplorat la maxim este domeniul freelancingului in care puteti vinde tot felul de servicii precum servicii de programare, servicii de fotografieri si multe altele, depinzand la ce va pricepeti cel mai bine dumneavoastra.

Un alt lucru pe care il puteti face este infiintarea unei firme de curatenie la domiciliu. Exista foarte multe persoane care au bani dar care nu au timp pentru a face curatenie zilnic in casa, de aceea prefera sa angajeze pe cineva cu experienta.

Tot in acest domeniu puteti infiinta o firma de bone. Se cauta foarte mult pentru ca deobicei ambii membri ai familiei au servici pana tarziu si nu au cu cine lasa copii, de aceea se apeleaza la o bona.

Exista foarte multe modalitati de a face o afacere profitabila incepand cu un capital mic, trebuie doar sa aveti idei care sa fie bune si trebuie sa studiati piata din orasul dumneavoastra pentru a vedea care din ideile dumnevoastra poate avea succesul cel mai mare si care poate aduce cel mai mult profit.

Daca merge afacerea, nu va opriti aici, extindeti afacerea. Daca nu merge, nu va lasati, ganditi-va la altceva si sigur o sa reusiti.

Pentru mai multe idei de afaceri, oportunitati si resurse de business, vizitati site-ul www.PonturiFierbinti.com .

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *