steaguri personalizate
Publicitate

Cum sa promovezi o afacere de inceput

Distribuie mai departe

Promovarea este foarte importanta si trebuie sa faca parte din viata oricarei companii si nu numai. O promovare nu inseamna numai prezentarea unui brand sau a unui serviciu, orice poate avea publicitate. Spre exemplu, evenimentele, concertele, targurile sau expozitiile, toate acestea pot fi promovate in aceeasi masura ca orice companie de renume sau orice brand.

In general, cand auzim de publicitate ne gandim la marile firme ce isi expun produsul sau serviciul in diferite metode prin care sa atraga atentia consumatorilor, insa, tot in aceasta categorie intra si structurile ce prezinta un eveniment viitor, un concert, un festival, sau orice alta manifestatie.

Te-ai gandit ce tip de expunere are cel mai mare impact? Raspunsul tau ar fi cele televizate, sau pop up-urile online, insa cel mai mare efect il au campaniile publicitare out door. Amplasarea de steaguri personalizate este o idee exceptionala pentru o promovare de succes. Voi enumara cateva avantaje aduse de publicitatea out door.

In primul rand, aceasta are sanse mult mai mari de a fi observata de catre consumatori. Oamenii petrec mult mai mult timp afara decat in casa, asadar, inevitabil vor intra in contact cu mesajul tau. Faptul ca este expus in exterior va fi imposibil de evitat de catre persoane, spre deosebire de reclamele televizate sau cele difuzate la radio, unde se poate schimba programul, sau chiar si cele online ce pot fi inchise, toata lumea apasa pe butonul de “skip” cand incepe o reclama. Insa cele expuse out door nu pot fi evitate, ele raman acolo si vor fi observate.

In al doilea rand, aceste structuri rezista mult mai mult timp, la costuri reduse. Spre exemplu, steagurile personalizate au mesajul printat pe un material textile. Acesta este mult mai rezistent si usor, iar faptul ca sunt folosite imprimante ultra performante ce realizeaza imagini la o rezolutie inalta, din cerneala ce nu se sterge sau decoloreaza, va face reclama ta sa reziste mult mai mult timp in locul unde o amplasezi. Totodata, aceasta panza poate fi inlocuita, nu va fi nevoie sa schimbi intreaga structura. Scheletul va ramane, iar tu va terbui doar sa inlocuiesti materialul textil. Asadar, rezistenta si costurile sunt motive in plus pentru care este o idee exceptionala sa alegi steaguri personalizate pentru a iti expune mesajul.

Pentru ca ceea ce transmit sa fie inteles, este nevoie sa alegi un mesaj scurt, de impact si usor de citit. Simplitatea este cea mai ideala caracteristica atunci cand doresti sa vinzi un produs sau sa atragi un public la un eveniment. Oamenii sunt intotdeauna pe fuga si poate nu vor sta sa citeasca ceea ce ai scris, de aceea iti recomand sa formulezi un mesaj care sa fie citit dintr-o privire si retinut. Consumatorii poate nu vor avea nevoie de ceea ce vinzi sau prezinti, dar cand vor avea nevoie isi vor aminti de mesaj si te vor cauta. De asemenea, intotdeauna va fi cineva care va dori ceea ce expui si printr-o reclama ii vei aminti de tine.

Publicitatea va ajuta compania sa reziste pe piata, poate ca inca aveti succes, sau inca va mentineti pe piata, insa daca nu investiti in publicitate pentru afacere, cu timpul oamenii vor uita de tine si se vor duce carte concurenta, care poate isi face o reclama atragatoare.

Niciodata nu este prea tarziu sa va promovati brand-ul, produsul sau serviciul si de aceea va recomand sa utilizati structuri ce se amplaseaza pe strada, este una dintre cele mai putin costisitoare forme de publicitate si are un impact remarcabil. La costruri reduse veti atrage un numar foarte mare de clienti. Sfatul meu este sa gasiti un titlul atractiv, un mesaj care sa vanda si sa il printati pe o structura cu un display din material textil. Acestea sunt foarte avantajoase deoarece scheletul metalic poate fi refolosit, daca doriti sa schimbati textul va fi nevoie sa inlocuiti doar panza. Aceste structuri sunt foarte usor de montat si de transportat.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *