ceas-280x182
Publicitate

Linii de ghidare in producerea de obiecte personalizate

Distribuie mai departe

ceas-280x182A gasi o strategie de marketing care sa aiba rezultatele dorite, dovedindu-si investitia, nu e intotdeauna un lucru usor. Intr-o piata atat de competitiva ca si cea in care ne ne desfasuram activitatea azi, fiecare client conteaza. Pentru a ajunge insa la mai multi clienti, pentru a ne creste afacerea, putem sa apelam la cateva solutii pe care altii le-au incercat deja si au dat roade. Ne vom referi la promovarea prin intermediul unor materiale, care sa fie corect orientate si sa atinga un public potrivit, aducandu-ne rezultatele pe care le cautam. Vezi aici obiecte personalizate care sa se potriveasca celor mai pretentioase gusturi, ce pot fi  cu adevarat reprezentari de incredere ale companiei sau evenimentului promovat.

Putem folosi anumite linii mari de ghidare pentru a obtine cele mai bune rezultate:
1. Sa ne cunoastem publicul tinta si nevoile lor – Acestia trebuie sa accepte produsele respective promotionale, sa le utilizeze – lucru ce se poate obtine doar daca le sunt implinite nevoile, potrivindu-se in egala masura cu gusturile acestora.  Unele studii din strainatate au aratat ca de exemplu, persoanele mai in varsta prefera acele obiecte personalizate precum pixuri, calendare, in vreme ce cei tineri sunt mai degraba atrasi de produse de siguranta sau legate de mancare. In vreme ce canile, tricourile si jacketele sunt apreciate de oameni de toate varstele.

2. Trebuie sa alegem o gama de obiecte promotionale care sa fie intr-un anumit fel (intr-o masura) legate de ceea ce incercam sa vindem sau sa oferim. Acest lucru va ajuta procesul de branding, starnind o corelare cu produsele sau serviciile companiei.

3. Este important sa ne indreptam catre materiale utile – Nimanui nu ii place sa pastreze obiecte doar pentru a umple rafturile sau a nu avea niciun rol.  A putea folosi la ceva, in mod concret e imperios necesar deci.

4. Sa nu uitam ca aspectul vizual este important – Un aspect ieftin nu va imbunatati niciodata reputatia companiei sau organizatiei conduse. Tocmai de aceea, trebuie sa punem accent pe calitate ridicata si pe stil. Desigur, aici intra si ocazia cu care pregatim astfel de seturi de obiecte personalizate; ori momentele cand pregatim ceva unei persoane dintr-o functie importanta – un singur obiect, mai elegant, de o mai mare valoare.

5. Se poate opta pentru culori care sa capteze atentia, ce se potrivesc cu brandul, totusi fiind vizibile. Nu trebuie sa uitam inscriptionarea site-ului, a logo-ului si motto-ului sau a altor elemente de contact. Evitati produsele ce se pot folosi doar o perioada scurta a anului, ce vor fi pastrate intr-un sertar sau nu au o perioada lunga de viata.

Luand in considerare aceste linii mari, putem sa ne marim semnificativ sansele de succes. De  asemenea, pregatind si comandand astfel de materiale in timp util (poate chiar cu saptamani inainte de data limita), solicitand mostre in mod anterior, putem sa evitam orice suprize neplacute. Gaseste aici obiecte promotionale printr-un tipar de ultima generatie, a carui portofoliu confirma calitatea lucrarilor realizate.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *