Resurse umane

Romania- o cumpana intre dreptate si nepasare

Distribuie mai departe

Se spune ca de cand am intrat in Uniunea Europeana o ducem mai bine, ca economia tarii noastre ar trebui sa fie din ce in ce mai infloritoare, ca drepturile oamenilor, chiar si ale celor saraci si care nu stiu prea multa carte, ar trebui sa fie respectate.

Gasim noi in viata cotidiana toate aceste aspect enumerate mai sus? Ne este mai bine acum decat ne era inainte? Nici macar o singura persoana de rand nu ar putea spune acest lucru deoarece ar stii foarte bine ca se minte singur.

Traim intr-o tara plina de discriminare si zilnic suntem partasi ai aceluiasi scenariu. Baietii destepti iau banii iar noi ne alegem cu…nimic sau eventual cu ultimele ramasite dintr-o bucata si asa mica de bine.

Cum merge in ziua de astazi aceasta tara? Merge condusa de persoanele care au o putere financiara fantastica si care isi permit sa cumpere si suflete. Poti sa le faci ceva? Efectiv nimic. Birocratia ii apara si acesta este un adevarat abuz fata de principiile de democratie pentru care am luptat si pentru care foarte multe persoane si-au dat viata in macelul de la Bucuresti de pe atunci.

Astazi nici macar o plangere depusa la un tribunal nu mai are nici o valoare daca nu este insotita bineinteles de bani. Daca iti doresti dreptate, in zilele noastre, ti-o faci la propriu. Vrei un raspuns favorabil pentru tine? Atunci,plateste! Exact ca la piata, schimb pe schimb.

Incompetenta autoritatilor este pe zi ce trece pe cat de alarmanta pe atat de amuzanta. Este chiar haios sa stai uneori si sa privesti cum atatia oameni iau parte zilnic din aceasta viata de nedescris si accepta acest lucru.

Prea multa lume accepta tacerea si prea multa lume a devenit nepasatoare. Astazi fiecare se gandeste la binele lui propriu fara sa tina cont de neregurile care se produc pentru a obtine anumite lucruri sau anumite favoruri.

Distribuie mai departe

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *