Servicii Clienti Unelte promovare website

Link Wheel si Seo cele 2 necunoscute ?

Distribuie mai departe

SEO

Partea nasoala e ca nu sunt decat 10 locuri in prima pagina pe search engine, iar daca nu esti acolo, ai de pierdut peste 80% din trafic. Iar singura solutie care iti ramane este sa-ti optimizezi si sa-ti promovezi site-ul, iar daca nu stii cum se realizeaza sau nu ai timp sau ai experimentat si rezultatele nu au fost pe masura nu ramane decat sa apelezi ce cei care stiu cum se realizeaza o optimizare site sau sa apelezi la o firma care ofera  servicii seo.
Una dintre tehnicile de promovare destul de eficiente, destul de noua la noi in romania, o reprezinta link wheel.

Practic, aceasta este o tehnica care permite crearea unui backlinkuri catre siteul tau de pe domenii cu autori tate si PR mare pe root, back link-uri care sunt suntinute de catre alte back link-uri ce transfera autoritate acestora din urma. Partea buna principal este acela ca poti obtine foarte usor backlink-uri spre pagini interne ale site-ului tau, si in plus, poti pune ca anchor text exact cuvintele cheie care te intereseaza, pentru care vrei sa-ti promovezi site-ul.

Aceste backlink-uri sunt si mult mai bune ca altele din punct de vedere calitativ, intrucat sunt backlink-uri contextuale, se afla pe o pagina al carei topic este acelasi cul site-ului tau, ceea ce realizeaza ca aceste backlinkuri sa te ajute destul de mult in urcarea in motoarele de cautare beneficiid astfel de o optimizare seo mult mai eficienta.

Evident, pe langa asta, ar mai fi si alte beneficii, precum posibilitatea de a realiza trafic bun, intrucat oameni care citesc articolele respective, daca le place ce-ai scris, vor intra pe site-ul tau pentru a afla mai multe detalii. Ar mai fi si brandingul si cresterea prezentei in mediul online, insa cu sinceritate, cred ca cel mai deosebit este beneficiul seo pe care il ofera.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *