Afaceri Financiar

Tichete de cresa – pentru parinti multumiti

Distribuie mai departe

Atunci cand vine vorba de copilul tau, faci tot posibilul sa ii oferi tot ceea ce are nevoie, indiferent de sacrificiile pe care esti nevoit sa le faci.

tichete cresaTichetele de cresa Cheque Bebe prezinta numeroase avantaje, atat din partea societatilor care opteaza pentru acest serviciu, cat si din partea salariatilor. Societatile care opteaza pentru tichete de cresa, beneficiaza de competentele celor mai valorosi salariati, creaza un echilibru optim intre viata personala si profesionala a salariatilor si evita consumul de resurse financiare pentru pregatirea altor angajati. De asemenea, societatile care ofera tichete de cresa, valorifica investitia in experienta profesionala si de formare a angajatilor, oferind un pachet salaria atractiv si beneficiind de avantaje financiare si servicii excelente.

Salariatii primesc 420 lei in fiecare luna, sub forma de tichete de cresa Cheque Bebe, beneficiaza de salariul actual si de o gratuitate substantiala pentru a achita cresa copilului, asigurand confortul atat de necesar in viata de familie.

Angajatii care nu beneficiaza de concediul de crestere a copilului, au posibilitatea sa primeasca din partea societatii aceasta suma de 420 sub forma de tichete de cresa. In aceste momente intervin numeroase cheltuieli, iar faptul sa societatea ajuta parintii oferindu-le tichete de cresa, reprezinta o dovada de respect si sprjin, care ii vor motiva mai mult la loculde munca.

Sumele oferite in tichete de cresa sunt scutite de taxe patronale si salariale, cu exceptia impozitului pe venit aplicat la sursa, la fel ca si in cazul tichetelor de masa, sociale, de vacanta sau cadou.

Cine poate beneficia de tichetele de cresa?
Tichetele de cresa se acorda angajatilor din cadrul societatilor comerciale, regiilor autonome, societatilor si companiilor nationale, institutiilor din sectorul bugetar, persoanelor juridice, precum si persoanelor fizice care incadreaza personal pe baza de contract individual de munca.

*Aceste tichete se acorda la cerere, unuia dintre parinti sau, optional tutorelui, caruia i s-au incredintat copiii spre crestere si educare ori in plasament familial, pe baza livretului de familie.

*Tichetele de cresa se acorda in limita prevederilor bugetului de stat sau, dupa caz, ale bugetelor locale, pentru unitatile din sectorul bugetar si, potrivit prezentei legi, pentru celelalte categorii de angajatori, in limita bugetului de venituri si cheltuieli aprobat.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *