Colectii

Stii care sunt cele mai inedite colectii din lume?

Distribuie mai departe

Cu siguranta ca toata lumea a colectionat la un moment dat macar un obiect sau mai multe. Unii au mers insa mai departe si au ajuns sa aiba cele mai impresionante colectii.

Demaram in forta cu o colectie impresionanta de panouri “ Do not disturb”, care se regasec in hoteluri. Cu siguranta ca persoana care le colectioneaza nu va mai fi niciodata deranjata…

Jackie Miley, o femeie de 66 de ani a intrat in cartea recordurilor pentru colectia sa impresionanta de jucarii de plus, ursi mai precis, nu mai putin de 7790.

Jordan Michael Geller detine o colectie impresionanta de 2600 de perechi de Nike Air Jordan.

Debb Hoffman, de 50 de ani, colectioneaza de peste 20 de ani ursuleti Winnie de plus. O colectie care ocupa 4 incaperi din casa si care a costat peste 100 000 de dolari. Un adevarat fan, cu alte cuvinte.

Dick Falenski este innebunit dupa golf. Mai précis dupa mingile de golf. Astfel ca are peste 36000. In varsta de 75 de ani, a inceput colectia in 1965 si vrea sa ajunga sa depaseasca 50 000 de mingi. Unele mingi sunt vechi de peste 200 de ani.

Davide Andreani detine peste 10 000 de doze de Coca Cola diferite. Unele dintre ele ajung sa coste chiar si peste 600 de euro.

In California exista cativa pereti cu o colectie mai speciala- este vorba despre gume de mestecat puse pe pereti.

Tushan Lakhanpa, in varsta de 16 ani, detine peste 14000 de creioane care provin din lumea intreaga. O persoana care nu are deci dreptul la sindromul paginii albe.

O colectie de papusi gonflabile. Ta-bo, un inginer japonez, colectioneaza papusi gonflabile. Colectia sa este atat de impresionanta incat a inchiriat un apartament cu 3 camere pentru ea.

Un tanar de 24 de ani colectioneaza aspiratoare de la cinci ani. Colactia sa numara peste 100 de bucati.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *