pictura natura statica moderna
Arta

Frumusetea din picturi cu natura statica

Distribuie mai departe

pictura natura statica modernaNicio casa nu este completa si nu se simte completa fara picturi si obiecte de arta care sa scoata in evidenta gusturile gazdei si personalitatea acesteia. Acolo unde rafturile sunt goale si peretii plang de singuratate, nimeni nu poate sa simta caldura casei si a persoanelor care locuiesc acolo. Si nu este nimic mai trist decat asta.

 

O astfel de casa are nevoie de acea pata de culoare sau de acel obiect de arta care sa ii reflecte personalitatea. Iar daca proprietarii nu au de gand sa le cumpere, atunci cel mai bun lucru pe care ai putea sa il faci este sa le faci cadou un tablou sau un obiect de arta. Acesta este modul prin care ii vei inveseli pe ei si pe toti cei care vor intra in acea casa. Unde mai punem faptul ca un tablou este un cadou mai mult decat foarte bine venit.

 

Atunci cand vreti sa faceti un cadou de casa noua, este foarte frumos sa oferiti un obiect de arta, pentru ca acestea sunt finisajele cel mai greu de facut, pentru ca toate, adunate, ajung sa coste foarte mult. Vezi aici picturi cu natura statica, care sunt cele mai potrivite, pentru ca acestea pot fi florile – de care acea casa are nevoie, pentru a avea mereu flori proaspete. tablou grafica natura statica

 

Insa inainte de a alege tipul de tablou, este bine sa va interesati de tipul de decor pe care gazdele l-au adoptat. Asta ca sa stiti in ce stil sa fie cadoul vostru. Daca decorul este clasic sau in stil shabby chic, atunci o pictura in ulei este perfecta, iar ca tematica, florile se potrivesc cel mai bine. Daca vrei sa faci un cadou pentru doamna, atunci un tablou pentru bucatarie, care sa prezinte chiar legume verzi, este perfect. Un exemplu foarte bun este cel din imaginea alaturata.

 

In schimb, pentru locuinte moderne, cel mai bine este sa va adaptati si sa alegeti compozitii in acelasi ton, ca si cel de mai sus, care are pictura intinsa pe 3 tablouri pozitionate asimetric, ceea ce da o nota de modernism si de o altfel de viziune. Este foarte usor sa alegi ceva modern, pentru ca tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti la ceva mai iesit din comun. Picturile abstracte se mai potrivesc stilului modern.

De asemenea, puteti sa mai oferiti obiecte pictate, care pot fi orice, de la sticle sau vaze pana la cutii pentru bijuterii. Trebuie doar sa va lasati imaginatia libera si deschisa la diferite propuneri. Iar de gasit le gasiti in site-ul OnlineArts, unde o multime de artisti isi expun lucrarile si de unde puteti intra in legatura cu acestia, putand sa cumparati obiectele de arta pe care acestia le au.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *