Teatru

Cum iti alegi o piesa de teatru atunci cand nu stii mare lucru despre ea?

Distribuie mai departe

Auzi foarte des lumea din jurul tau spunand « As merge la o piesa de teatru, dar nu stiu la ce ? », « Ultima piesa de teatru nu a fost deloc pe placul meu »….Nu vrei sa fii in locul lor? Iti venim in acest caz cu cateva sfaturi pentru a alege asa cum trebuie urmatoarea piesa de teatru pe care o vei viziona.

Fiecare piesa de teatru cu momentele sale cheie. Alegerea unei piese de teatru seamana putin cu alegerea unui film la cinema. Exista de toate pentru toate gusturile. O piesa de teatru dramatica, comica, cu multa actiune sau cu multe dialoguri, cu mult sange, cu multe lacrimi, cu umor fin sau macabru, cu multe decoruri sau cu un stil minimalist… posibilitatea de a gasi o piesa de teatru care sa fie pe placul tau este imensa.

Trebuie doar sa stii ce vrei sa vezi. Trebuie sa stii deci intai si intai ce vrei sa vezi, care iti sunt dorintele si preferintele. Vrei sa vezi o piesa de teatru mai scurta inainte de cina? O piesa mai lunga pentru intreaga seara? Vrei sa razi, sa fii emotionat, sa te minunezi sau sa visezi? Fiecare piesa are propriul sau tempo deci ar trebui sa iti pui aceste intrebari inainte pentru a nu fi dezamagit mai apoi.

Iti poti alege piesa de teatru pe Internet. Bun. Acum ca stii ce stil de piesa de teatru iti doresti, mai ai un singur lucru de facut. Sa iti alegi piesa de teatru. Exista cateva site-uri de Internet pe care te poti informa cu privire la piesele de teatru, unde iti poti gasi inspiratia.

Poti citi critici ianinte, cateva pareri si un mic rezumat pentru a afla pe scurt despre ce este vorba si pentru a vedea daca ti se potriveste.

Poti invata in acelasi timp sa descifrezi afisele. Cel mai adesea, spun foarte multe despre piesa de teatru. Comediile romantice au cel mai adesea un fundal roz, cele one man show au fata actorului lor principal si asa mai departe.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *