Auto-moto si Transporturi Piese de schimb

3 modele marca VW printre cele mai vandute masini din Europa

Distribuie mai departe

Printre cele mai cumparate masini din Europa la ora actuala se numara foarte multe modele macrca VW. Atat in Europa cat si in Romania, Volkswagen vinde de mai multi ani foarte multe unitati si se afla printre primii distribuitori cu mai multe modele.

Fondat in 1937, Volkswagen este producator subsidiar al Volkswagen Group. Din punct de vedere al marimii grupului, Volkswagen Group este al patrulea ca marime in intreaga lume, dupa GM, Toyota si Ford.

Dupa livrarile record din anul 2010 de 7,14 milioane de unitati distribuite in intreaga lume, VW Group a ajuns al treilea mare producator mondial.

Astazi VW este cel mai mare producator auto european. Ajungem si la titlul articolului. 3 modele marca Volkswagen se numara printre cele mai vandute 10 masini din europa in ultimii doi ani. Primul dintre ele este modelul Golf, model care este printre cele mai cautate de vreo 4 ani incoace. Deasemenea, pe locul doi, tot o masina marca VW avem. Este vorba despre modelul VW Polo.

Cel de-al treilea model VW din top 10 se afla chiar pe locul 10 si este vorba despre Volkswagen Passat. Si in Romania masinile produse de VW sunt printre cele mai vandute. In ciuda caderii pieteii de cand cu criza financiara, produsele marca VW se afla pe locul doi printre cele mai cumparate de romani in 2012.

Totusi, in Romania printre cele mai cumparate masini in ultimii ani sunt masinile second hand. Ei bine aici masinile de la Volkswagen se afla pe primul loc, cu 42.675 unitati vandute numai in anul 2012.

Motivele sunt de cele mai multe ori legate de partea financiara sau de faptul ca pentru aceste masini se gasesc foarte repede piese dezmembrari. Cel putin cand vine vorba de dezmembrari vw piesele se gasesc la preturi foarte mici, mult mai mici decat piese noi.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *