Asigurari

CASCO: Ce, cum, cat?

Distribuie mai departe

Toate persoanele care au nevoie absoluta de masinile lor pentru a ajunge la locul de muncã sau practica profesia lor și care nu dispun de mijloace financiare pentru a înlocui (rapid) vehiculul lor, dupã un accident au o nevoie cuprinzãtoare de o asigurare CASCO..
Despre CASCO
Asigurarea completã acoperã riscul de avarii accidentale a autovehiculului asigurat, cum ar fi foc, scurt-circuit, grindinã și pierdere, distrugere sau furt. Valoarea de asigurare include echipamente și accesorii care nu sunt incluse în echipamentul de bazã. Accesorii si dispozitive care pot fi utilizate independent de vehicul, cum ar fi telefoane și GPS, nu sunt, în general, asigurate.
Asigurari CASCO partiale
Spre deosebire de asigurare de rãspundere civilã, acoperirea parþialã nu este obligatorie, dar recomandatã. Acesta acoperã deteriorarea autovehiculului propriu, cum ar fi furtul, daunele provocate de forþele naturale și / sau foc și vandalism. În aceste cazuri, asigurarea acopera parþial costurile de reparație și, în cazul în care pierderea este totala, valoarea de înlocuire a autovehiculului.
Asigurari de coliziune
Asigurarea acopera doar daune din coliziune, cum ar fi coliziunea sau impactul cauzat de vehicul asigurat. Aceasta este recomandata in special pentru vehiculele noi și, adesea este necesarã pentru leasing auto. Asigurare completã acoperã, de asemenea avarii prin coliziune cu a treilea vehicul parcat. În plus fațã de acoperirea parțialã, se prevede deteriorarea autovehiculului.

Pentru a alege exact asigurarea care vi se potriveste ideal este sa consultati un broker de asigurari cu experienta pentru a compara ofertele de pe piata.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *