Asigurari

Ce nu stiai despre acoperirea asigurarii CASCO

Distribuie mai departe

Dupa ce ai decis suma pe care o aloci asigurarii CASCO , hotaraste-te asupra acoperii pe care o vrei pentru accidente. Ar trebui sa ii spui asiguratorului ce ti-ai dori. Ar trebui sa discuti aceste lucruri cu mai multe companii. Apoi, alege o firma care iti va da cele mai bune servicii pentru bani cat mai putini. De asemenea, poti cauta ofertele asiguratorilor pe internet, pe un site cu asigurari CASCO online .
Asigurarea auto dupa cum toti stim este asigurarea cumparata pentru masina, camion sau orice alt automobil. Scopul acesteia este sa te protejeze financiar in caz de accident, furt sau orice alt mod ce iti avariaza masina. Asigurarea auto poate despagubi pe posesor si pe cei implicati in eveniment. Fiecare polita are termenii proprii de despagubire.
La fel ca si asigurarea de viata, asigurarea casco a devenit o necesitate. O nisa legata de insecuritatea autovehiculelor a facut sa apara multe companii mici si mari in domeniu.
Sunt multe tipuri de asigurari casco disponibile. Politele variaza in functie de nevoile fiecarui client. De exemplu unele asigurari acopera si cheltuielile medicale ale ranitilor unui accident, acoperirea pentru distrugerea proprietatii si si acoperire pentru orice fel de avarie asupra masinii posesorului de asigurare.
O asigurare auto este impartita in 5 parti:
-Declaratia clientului – aceasta parte a politei de asigurare contine lista cu soferii unei masini. Aceasta include numele lor, marca si modelul masinii, numarul de inmatriculare al masinii, numarul politei, durata acesteia etc. Aceasta parte a asigurarii cuprinde si tipul de asigurare pe care l-ai achizitionat, limitele acesteia si fransiza. Este foarte important sa furnizezi date cat mai corecte aici pentru a nu risca sa nu fii despagubit in caz de nevoie.
-Acoperirea asigurarii – in aceasta parte a contractului se discuta exact ce despagubiri primesti in schimbul sumei pe care o platesti.
-Excluderile – aceasta parte din contract informeaza despre riscurile ce raman neacoperite de asigurare. Citind aceasta parte poti face modificari in asigurare pentru a fi acoperite riscurile pe care le vrei.
-Conditiile legale – aici sunt stipulate toate datele legale ce il leaga pe asigurat de firma asiguratoare. Sunt incluse detaliile despre prima ce trebuie platita, pasii necesari pentru a face o cerere de despagubire si ghiduri pentru rezolvarea conflictelor intre parti.
-Alti termeni – in acest segment de contract, aici sunt trecute toate detaliile ce nu se incadreaza in celelalte rubrici.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *