prima masina
Auto-moto si Transporturi

Distante Rutiere sustine programul Prima Masina

Distribuie mai departe

Programul Prima Masina a avut un real succes in Romania, datorita numarul mare al masinilor vechi care exista in Romania si a sumei atragatoare pe care propietarul o primeste in locul acesteia pentru a-si achizitiona o noua masina.

Valoarea primei de casare este ca si in anul precedent de 1500 euro. In plus Ministerul de finante ajuta programul Prima Masina prin impunerea plafonului de dobanda pentru bancile care imprumata bani prin acest program.

Cu alte cuvinte acest program urmareste cresterea achizitionarii de masini noi, cu emisii CO2 cat mai mici.

Pentru cei interesati sa cumpere o masina, iata cateva criterii pe care trebuie sa le indepliniti pentru a putea lua parte la programul Prima Masina: varsta minima 18 ani, achitarea unui avans de cel putin 5% din pretul total al masinii, sa fie prima masina pe care o detineti, sa asigurati autoturismul printr-o polita Casco si de asemenea sa nu aveti restante la alte credite pe numele vostru.

Prin marcile de masini pe care le poti alege in 2017, ar fi Dacia Sandero, Citroen C3, Opel Corsa, Seat Ibiza, Ford Fiesta sau Hyundai i20. Pe piata din Romania sunt disponibile mai mult de 10 modele de masini ce pot fi cumparate prin intermediul acestui program.

Si pentru ca orice masina noua trebuie plimbata, incercata si testat imediat ce ati achizitionat-o, va propunem un ghid util de drum. Calculatorul distante rutiere va ofera informatii despre starea drumului, distanta rutiera dintre orase, localitati, dar si durata traseului pe care vreti sa il faceti si costul total al combustibilului, bineinteles in functie de consumul fiecarei masini. Va dorim drum bun si la cati mai multi kilometri cu noua masina!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *