rent-a-car-cluj-napoca-aeroport_1
Inchirieri

Agentiile de rent a car lucreaza in favoarea ta, daca stii cum sa alegi

Distribuie mai departe

Agentiile rent a car sunt prezente in toata tara. Sunt tot mai populare si astfel pare ca serviciile de acest gen sunt la ordinea zilei. Daca in trecut inchiriau masini cei care aveau nevoie sa isi faca o aparitie deosebita sau cei care financiar isi permiteau, acum astfel de servicii sunt mai accesibile si se adreseaza unui public mai larg.

O masina inchiriata pare o idee excelenta atunci cand pleci in vacanta. Transportul cu avionul pare o solutie buna, dar nu iti asigura si continuarea drumului pana la destinatia dorita. Este mai simplu, mai comod, mai practic sa optezi pentru acest gen de serviciu. Pana cand sa te bucuri de avantajele acestui tip de serviciu ai de ales insa intre agentiile de profil.

Mituri si recomandari

Se spune despre agentiile rent a car ca te vor taxa in fel si chip. Poti spune ca este partial adevarat. Vei fi taxat pentru nerespectarea contractului, daca vei preda masina in conditii de uzura vizibila, cu defectiuni, daca ai facut un accident etc. In unele cazuri poti opta pentru tot felul de asigurari care iti acopera toate daunele. Practic platesti o data si scapi de grija unor eventuale pagube. Exista chiar si asigurare de furt, in cazul in care te preocupa ca masina inchiriata poate fi furata si tu vei fi tras la raspundere.

Vei fi taxat daca alegi predarea si/sau preluarea de la aeroport. Cu siguranta sunt si astfel de cazuri, dar nu toate agentiile practica acest lucru. Vei putea opta pentru masini de inchiriat Cluj aeroport prin intermediul agentiei locale RINO. In acest caz nu vei fi taxat privind locatia de predare si primire. In plus, programul agentiei este nonstop, ceea ce iti permite sa afli informatii si sa fii in contact cu agentii, indiferent de ora. Tine cont de posibile schimbari ale programului de zbor, intarzieri si altele si iti vei da seama ca o colaborare cu o astfel de agentie te avantajeaza.

Rezervarea si anularea ei. Este recomandat sa iti faci o rezervare pentru ziua in care vei dori sa preiei o masina. Astfel iti asiguri faptul ca ai parte de masina dorita, cu dotarile dorite. In alte cazuri te vei multumi cu ce este liber. Anularea rezervarii nu trebuie sa te preocupe. Intreaba despre posibile taxe in acest sens. RINO nu taxeaza o eventuala anulare.

Alege masina in functie de tipul de calatorie. Oricat de magulitor ar fi sa calatoresti intr-un SUV, tinand cont de preturi nu este convenabila o astfel de alegere pentru traficul urban. Desigur, acestea sunt preferinte personale, dar raporteaza-te si la ce este potrivit in ceea ce priveste raportul pret-calitate-buget. Consilierea este asadar foarte importanta aici, de aceea ar fi chiar indicat sa apelezi la agentii rent a car. Acestia ar trebui sa iti ofere detalii si prin prisma experientei lor sa aiba si recomandari potrivite tie. Asta se va intampla la colaborarea cu RINO.

Nu spune nimeni ca a inchiria o masina nu presupune o analiza minutioasa, insa in final te vei bucura de confort, siguranta si pret rezonabil.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *