Piese de schimb

4 Motive pentru a alege piesele auto din dezmembrari

Distribuie mai departe

cum-sa-gasesti-un-mecanic-bun-998Tocmai ti-ai cumparat o masina la mana a doua si ai de facut anumite operatiuni de intretinere sau reparatii mai serioase? Ori te gasesti de cealalta tabara si te gandesti cum sa pui la punct cu cat mai putine costuri vechea ta masina, spre a o pune la vanzare; sau poate ca e vorba ca e o masina pe care recent ai cumparat-o sau primit-o insa nu vrei sa o pastrezi pentru o perioada indelungata. In oricare dintre aceste situatii te-ai afla s-ar putea ca solutia cautata sa fie mai aproape decat ai fi crezut…daca vei avea insa putina rabdare s-ar putea ca randurile urmatoare sa  iti raspunda. Cat despre partea practica (lasand teoria deoparte), ne putem indrepta catre  magazinul de dezmembrari in Galati la Autoapel.

Cumpararea de piese auto de pe internet este una dintre metodele prin care romanii incearca sa obtina preturi cat mai bune – majoritatea dintre situatiile amintite mai sus isi gasesc  rezolvarea in astfel de tranzactii. Nu putine sunt centrele de dezmembrari  care incep sa posteze pe siteurile lor produsele pe care le comercializeaza – in acest mod, printr-o astfel de afisare continua in magazin, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, clientii pot sa verifice disponibilitatea unei piese auto; ii pot vedea starea, prin fotografiile postate; pot sa compare preturi sau sa lanseze o astfel de comanda. Duse sunt asadar vremurile in care indiferent de locatia in care ne aflam trebuia sa sunam la respectivele centrele de dezmembrari auto; ori mai rau, sa cautam numarul sau sa ne deplasam pana la acele ateliere. Unde, din pacate, accesul se facea cu greutate – prin amplasarea lor in zonele periferice ale orasului sau in satele din vecinatate.

Astfel, observam pe de o parte:

– accesibilitatea – oamenii pot sa lanseze cu usurinta o comanda, chiar din fata calculatorului, a tabletei, a smartphone-ului – prin email sau formularele specifice  online; pot sa se bucure de consultanta online de calitate (uneori chiar si in timp real); pot vedea respectivele optiuni de piese din dezmembrari auto

– discount-urile – fata de pretul pietei, in ceea ce priveste asemenea parti. E stiut faptul ca unele dintre cele mai comune componente ce cedeaza la o masina sunt cele care sunt cele mai costisitor de inlocuit. Se estimeaza ca daca ar fi sa cumparam parti ale motorului si ale transmisiei, de noi, am depasi fara probleme costurile masinii utilizate (second hand).  Adeseori insa, unele magazine mai afiseaza reduceri de pana la 30% pentru unele piese (sau chiar mari) – iar daca adaugam diferentele de pana la 50%, enuntate anterior (intre o piesa noua auto si una din dezmembrari), ajugem la a plati doar undeva la 20% din valoarea initiala.

– transportul rapid  prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara; desigur, comanda va trebui confirmata telefonic

– o garantie in plus fata de cumpararea de astfel de produse de la diverse persoane, mai mult sau mai putin de incredere, este oferirea de factura si garantie. Desigur, aceasta din urma contine un anumit numar de zile, insa se refera si la posibilitatea inlocuirii piesei cumparate in cazul problemelor de compatibilitate.

Lasand teoria la o parte, te incurajam sa descoperi oferta de piese pentru Opel, Ford, Seat, Volkswagen, Fiat, Dacia, prin oferta magazinului Autoapel – dezmembrari auto in Galati.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *