Auto-moto si Transporturi

Unii se joaca cu camioanele online. Altii, la propriu

Distribuie mai departe

La fel ca in jocurile copilariei noastre, camioanele cara arme sau masini de lupta, soldati care strajuiesc patria, sau efectueaza transporturi speciale. Cand in tara noastra se produc calamitati naturale, camioanele militare sunt cele care duc sinistratilor alimente, medicamente si haine. Un alt moment cand avem prilejul sa admiram aceste masini puternice si impunatoare, este ziua de 1 decembrie, la paradele de la Alba Iulia, Bucuresti sau alte orase din tara, resedinta de judet.

S-a aprins dragostea pentru camioanele militare

Fascinati de ideea de a conduce un camion militar, unii romani au facut tot posibilul pentru a avea un utilaj asemanator, iar cei ce nu isi permit aceasta placere opteaza pentru jocurile cu camioane, care aduc de asemenea o satisfactie aparte.

Un roman se joaca cu camionul sau militar

Pentru ca sa iti cumperi un camion militar cu care sa te joci, la propriu vorbind, trebuie sa scoti din buzunar mai bine de 5000 de euro. Daca masina e mai noua, cifra ajunge la cateva zeci de mii de euro.

La Galati traieste un roman care are o pasiune mai putin obisnuita: colectioneaza vehicule militare din al II-lea Razboi Mondial. Dupa ce s-a jucat restaurand niste masini, Sorin Mavru a hotarat ca e timpul sa treaca la camioane, si nu la oricare, ci la cele militare. Astfel, si-a cumparat un transportor blindat Scania, din 1942. L-a gasit in Suedia la un domn care era nevoi sa-l vanda, iar ceea ce a fost cu adevarat spectaculos e faptul ca l-a putut inmatricula in Romania si astfel, sa circule cu el pe drumurile publice. In prezent, galateanul nostru se joaca reconditionand camionul piesa cu piesa si nu are de gand sa-l vanda, si sa-l expuna spre admirare, impreuna cu ultima achizitie, un tanc.

Altii, se joaca doar online

Pana sa traim momente deosebite la volanul unui camion militar adevarat, precum o face domnul Sorin de la Galati, avem o varianta care ne aduce de asemenea o satisfactie si o distractie aparte: jocuri cu camioane militare. Pe internet exista numeroase site-uri unde, pret de cateva minute putem sa ne simtim excelent conducand in mod virtual un asemenea vehicul.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *