Jocuri

Cum se pot obtine sanse mai mari de castig la loto

Distribuie mai departe

Jocurile la loto sunt considerate de marea majoritate a populatiei doar “noroc pur” atunci cand este castigat marele premiu, iar modul de a vedea sansa castigarii acestuia ca pe o stiinta este mai putin luata in serios. Pentru foarte multi oameni aceasta sansa de castig poate fi o incununare a unor vise de o viata, rezolvarea unor probleme financiare dificile sau pur si simplu asigurarea unui trai fara griji.

Exista diverse modalitati de a mari sansele de castig la jocul 6/49 in principal, sau la celelalte jocuri pe care Loteria le pune la dispozitie: Joker, Noroc sau 5/40. Modalitatile de marire a sanselor sunt la indemana oricui, iar un bun exemplu de site care ofera detalii interesante despre aceste jocuri este www.loto6-49.ro.

Sunt foarte multe persoane care isi dedica intreaga viata efectuarii de calcule ale probabilitatilor in cautarea raspunsului la intrebarea chinuitoare: “care sunt numerele care vor iesi castigatoare la loto?“.

Site-urile de specialitate, precum acesta, pun la dispozitia jucatorilor diferite metode mai mult sau mai putin credibile, prin care sansele da castig pot fi marite si drumul spre “castigul cel mare” scurtat. Dintre aceste metode, cele mai cunoscute sunt schemele reduse, schemele compuse, combinate compuse sau cap de pod, care cu toate ar trebui sa asigure succesul spre potul cel mare.

Tot metode oferite de site-urile de specialitate si nu numai, mai pot fi si diagramele sau graficele de prognoza sau sistemul numit generic “Loteria Castigatorilor” care urmareste generarea de numere loto 6/49 iesite castigatoare. Aceasta metoda a rezultat in urma analizarii extragerilor realizate de sistemul informatic intre anii 1993-2012. Tot studiind numerele iesite castigatoare in aceasta perioada a fost emisa si metoda M25, care se bazeaza pe legea probabilitatilor de aparitie a numerelor, iar in urma analizelor efectuate s-a obtinut o “probabilitate de succes” foarte mare, conform Loteriei Castigatorilor.

Exista bineinteles si varianta de a lasa totul pe seama providentei si se poate folosi generatorul de numere. Acest generator va alege in locul jucatorului, eliminandu-se in acest fel foarte mult stres care poate fi generat de situatia in care s-a omis adaugarea unui numar preferat sau alegerea unuia care era la doi pasi de cel extras.

Iata deci ca “norocul” poate sa nu fie chiar intotdeauna intamplator, indiferent de tipul de joc de loto ales desi este destul de greu de acceptat o asemenea idee. Ramane desigur la latitudinea fiecarui jucator ce drum va alege spre “marele premiu“.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *