Jocuri

Jocurile pentru fete

Distribuie mai departe

In general, princpala caracteristica a jocurilor pentru fete este migala. Dintre acestea, cele aflate in varful clasificarii din punctul de vedere anterior amintit, jocurile de tip dress-up sau make-up sunt intr-adevar exact tot ce si-ar putea dori fetele: sute de haine, sute de genti si sute de moduri de a te machia.

Astfel, nu e de mirare ca aceste jocuri sunt cele mai accesate de pe site-urile de jocuri pentru fete. Pe langa faptul ca fetele sunt innebunite dupa haine, palpitant este si faptul ca imbraca in majoritatea jocurilor personaje din desenele sau filmele frumoasei lor copilarii. De la Hannah Montana la celebrele papusi Barbie, de la Miley Cyrus la cunoscuta Alba ca Zapada.

Jocurile acestea sunt benefice pentru fete in primul rand pentru ca le ajuta ca pe parcurs, sa-si formeze opinii bine definite in legatura cu hainele pe care le poarta, modul in care le asorteaza si asa mai departe. Mai mereu au nevoie de modele iar jocurile le ajuta sa-si creeze modelele perfecte. Fetele vor tinde mereu spre perfectiune si barbatii pentru asta le iubesc, asa ca daca incep de mici, cu jocurile dress-up, nimic rau nu se poate intampla.

Sa nu uitam insa ca nu doar hainele sunt singura pasiune a fetelor. Putem trece foarte bine si la categoria jocuri de gatit – exemplu – deoarece sunt realizate tot pentru ele. Majoritatea, inca de mici, isi doresc sa afle fiecare ingredient pe care mama il pune in mancare, fiecare pas pe care il face in realizarea unei anumite delicatese.

In final, putem observa faptul ca pentru fete, jocurile nu au aceeasi insemnatate care o au pentru baieti. La baieti e mai mereu vorba de batai, impuscaturi, fotbal, de multe ori, lucruri pe care ar visa sa le faca. Ei bine, fetele sunt inca de mici un pic mai realiste. Ele nu viseaza la ce ar putea sa faca ci gandesc ce urmeaza sa faca.

Acestea fiind jocurile pentru fetite, urmatorul articol vorbeste despre principalele tipuri de jocuri preferate de toti gamerii, indiferent de varsta.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *