Jocuri

Top 10 cele mai interesante jocuri online pentru fete

Distribuie mai departe

Nu toate jocurile sunt pline de adrenalina si de actiune, cum le place baietilor. Unele pot fi calmante, relaxante, usoare si totusi antrenante dupa o zi obositoare la birou, mai pe placul sexului frumos. Le-am ales pe cele mai frumoase dintre acestea, adaugand la lista noastra de criterii sa se poata juca online pe calculator (fara sa fie nevoie de consola) si sa fie gratuite. Sper sa va placa si voua la fel de mult chiar daca nu sunt jocuri cu masini atat de populare:

1. Flow
A fost creat ca lucrare de diploma la final de facultate si este un joc care simuleaza evolutia unei creaturi de-a lungul mileniilor. O vei ajuta sa gaseasca hrana sa lupte impotriva predatorilor si sa exploreze lumea. Grafica este simpla sau sunetele sunt placute, si tastele de control intuitiv de simple. Flow este unul dintre putinele jocuri online care au evoluat de la versiunea simpla de Flash, la nivel de joc complex pentru consola.

2. Drift
Nu stiu daca ati auzit numele lui Ferry Halim pana acum, insa trebuie sa stiti ca este unul dintre cei mai creativi inventatori de jocuri. Face tot felul de jocuri dragalase si ciudatele la limita intre joc si arta. Imi plac toate, dar preferatul meu este Drift. In joc esti un iepure pe o campie insorita pe care plutesc baloane colorate. Pentru a colecta puncte va trebui sa sari printre aceste baloane. Culorile pastelate, si distractia oferita de acest joc il fac de-a dreptul special.

3. Fishing Girl
In viata reala, pescuitul este o pasiune pentru foartemulti oameni, fiind o activitate relaxanta si odihnitoare. Dar majoriattea jocurilor cu sau despre pescuit sunt mai mult frustrante decat placute. Nu si acesta. Jocul este extrem de usor de jucat: Un singur click iti intinde ata si apoi astepti meditand la sensul vietii in timp ce pestii se gandesc daca sa muste sau nu momeala.

4. Loops of Zen
Am fost multa vreme dependenta de acest joc. Si nu in sensul ca imi placea mult, ci in sensul ca nu m-am putut desprinde calculator ore in sir. Loops of Zen este un joc plin de seninatate in care trebuie sa manipulezi diferite forme pentru a te asigura ca nu raman capete ascutite.

5. High
Am fi putut cu usurinte umple aceasta lista doar cu jocuri concepute de Ferry Halim. In acesta, te face responsabil de bataia vantului. Sarcina ta este sa prinzi flori intr-un cos atasat de un balon, sufland balonul catre flori. O idee simpla care te duce cumva cu gandul catre povestiri frumoase din copilarie in care vanturile erau personificate.

6. Echo Genesis
7. Mai degraba arta interactiva decat un joc clasic, Echo Genesis te poarat intr-o lume imaginara in care vei interactiona cu fauna, flora si locurile in sine. Nu ai nici un obiectiv in sine. Doar explorezi, te misti si atingi ceea ce se afla in jurul tau, dupa propriul ritm si pentru propria placere.

8. Flower Reaction
Nu este primul joc care se bazeaza pe o reactie in lant, dar este cel mai dragut dintre toate pe care le-am gasit. Muzica serena de pe fundal si grafica colorata duc de-a dreptul la adictie.

9. Bells
Acealasi Ferry Halim si acelasi iepure dragalas. Insa de aceasta data, el trebuie sa urce cat mai sus cu putinta calcand pe clopotei. Idea nu este noua, insa realizarea grafica, simplitatea si intuititvitatea fac din Bells o experienta memorabila.

10. Music Catch
De cate ori incep sa ma enervez dintr-un motiv sau altul, acesta este jocul spre care imi indrept atentia. Magic, dupa doar cateva minute, toate grijile palesc si ma simt relaxata si revitalizata.  Nu, jocul nu se numeste Heroina. Este Music Catch, un puzzle amuzant in care colectezi note muzicale galbele si mov, evitandu-le pe cele rosii. Simultan pe fundal, te va insoti o muzica excelenta, pentru un joc in Flash! Simplu si placut, Music Catch ma face sa cred ca daca l-ar juca mai multi oameni, ar fi mai putina rautate in lume.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *