Casa si gradina

5 feluri in care poti decora un semineu pe care nu-l mai folosesti

Distribuie mai departe

Chiar si atunci cand nu este folosit, un semineu vine pentru un camin cu un plus de alura si este cel care incalzeste incaperea cu alura sa minunata. Dar cum se poate decora acesta pentru a se putea integra complet sau in intregime intr-o incapere?

Un paradis vegetal. Sa incerci sa iti transformi casa intr-un paradis vegetal este foarte in tendinte. Deci decat sa investesti intr-o noua comoda, mai bine te folosesti de semineu pentru a aseza pe el cele mai frumoase plante in ghiveci. Superb si cool pur si simplu.

O altfel de biblioteca, mai creativa. Cei care iubesc cartile pot transforma semineul pe care nu il mai folosesc intr-o biblioteca foarte orginala. Incearca sa le pui in interior si vei vedea ce frumos arata.

O oglinda XXL. Decat sa inceri sa agati o oglinda deasupra semineului, mai bine o pui direct pe el. In acest fel, vei veni cu o latura boema pentru decorul casei tale. Iar lumanarile accentueaza si ele acest efect.

Un plus de culoare. Daca vei incerca sa vopsesti semineul in cea mai vesela si mai puternica nuanta precum galbenul, nu ai cum sa dai gres. Decorul sufrageriei tale va deveni astfel mult mai modern, mai pop si mai trendy, deoarece galbenul este culoarea anului 2017.

Poti incerca sa te joci de-a artistul. Lemne intr-un semineu care nu functioneaza? De ce nu, ca sa te joci de-a artistul. Lemnele pictate creeaza cel mai frumos efect la tine in casa. Iar deasupra sa mai poti agata si tablouri pictate tot de tine. Ramele, vazele sau bibelourile pictate de mana arata si ele cel mai bine puse pe cadrul semineului. Ideea este sa te distrezi si sa obtii cele mai frumoase obiecte de decor, facute de tine, de care sa fii foarte mandru.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *