separeu cu becuri
Casa si gradina

Cel mai frumos separeu iluminat cu becuri Edison

Distribuie mai departe

Extinderea sau diversificarea unei afaceri in domeniul serviciilor catre publicul consumator din restaurante, cafnele, baruri sau terase se poate realiza acum extrem de usor prin utilizarea de becuri Edison. Este de departe cea mai simpla metoda de ambientare prin lumina, totul realizandu-se cu cele mai reduse costuri posibile.

Becurile Edison sunt replici net imbunatatite din punct de vedere estetic si functional ale celebrelor becuri cu filament care acum mai mult de 100 de ani au facut ca noapte comunitatii mondiale sa nu mai fie atat de intunecata. Astazi se pot cumpara mai mult sortimente de becuri Edison in functie de ideile pe care le aveti si de intensitatea efectului retro pe care doriti sa-l ofere spatiul in cauza. Daca doriti sa imbinati clasicul cu modernul, puteti opta pentru becuri edison led. Pe de o parte, va bucurati de aspectul filamentelor, pe de alta parte aveti si un consum redus, de obicei de 4W sau 6W.

Decuparea, la propriu, a uneia sau mai multor zone din spatiul unui restaurant in care sa amenajati separeuri deasupra carora sa fie montate aceste becuri Edison poate fi o idee salvatoarea pentru revigorearea si redesenarea unui spatiu care ar putea fi devenit prea monoton. Este posibila o astfel de schimbare practic de la o zi la alta pentru ca instalarea acestor becuri nu comporta decat indemanarea unui tehnician electrician autorizat si cateva materiale auxiliare. Iar daca mai adaugati si banda led, efectul poate fi si mai spectaculos.

Becurile le veti alege in primul rand dupa dimensiunea globului de sticla si a culorii sticlei. Unele dintre becuri Edison au forma globului sferica si poate avea un diametru generos de circa 12 centimetri cu sticla fumurie. Altele pot avea sticla alba in forma de para sau fruct de mango si chiar forma tubulara. Cu cat dimensiunile sunt mai generoase cu atat efectul va fi amplificat optic si nu atat prin luminozitate care se pastreaza redusa pentru ca insasi acesta este scopul. La un consum energetic de circa 40W aceste becuri Edison sunt suficient de fiabile incat sa mentina luni la rand acel aer de secol XIX atat de mult apreciat in prezent pentru linistea si delicatetea manierelor acelor timpuri.

Dupa montaj este suficient sa lasati seara draperiile ferestrelor deschise incat publicul sa poate vedea inautru schimbarea pe care ati realizat-o. Nu exista indoiala ca cel putin curiozitatea va fi starnita de aceste becuri Edison si veti relua cu si mai multa amploare o afacere ce ar fi parut ca nu mai este in ton cu preferintele clientilor.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *