placari decoratiuni interioare
Casa si gradina

Culoarea si textura rocilor naturale decorative

Distribuie mai departe

placari decoratiuni interioareCulorile sunt si continua sa fie, indiferent de tendintele actuale in ceea ce inseamna decoratiuni interioare, un element extrem de important. Fie ca e vorba de mobilier, de decorarea peretilor, a tavanului, de suprafata pardoselii, de modalitatile in care se aranjeaza chiar si accesoriile ori corpurile de iluminat, culoarea este cu adevarat unul din principalele criterii dupa care alegem materialele sau produsele de care avem nevoie. Una din ofertele din zona de decoratiuni prin piatra naturala (marmura, granit sau onix) este oferita de Fabi– vom analiza in acest articol cateva modalitati prin care rocile naturale pot fi taiate, fasonate si finisate pentru a fi transformate si mai apoi prezentate si puse spre vanzare intr-o varietate de produse, destinate atat interioarelor de locuinte personale, cat si birourilor sau diverselor locatii comerciale.

Designul caminului sau birourilor poate fi astfel completat in mare masura de urmatoarele produse:
– destinate pardoselii pentru bucatarii, bai, holuri, alte tipuri de incapere.
– blaturi pentru diverse elemente de mobilier, mese, baruri, masute
– placarea treptelor, a contratreptelor, realizarea unor balustrade
– diverse corpuri de iluminat sau alte tipuri de corpuri
– placarea peretilor sau a barurilor, a semineelor
– glafurile de fereastra.

Marmura se comercializeaza intr-un adevarat curcubeu de culori – de la nuante de negru sau gri, pana la alb, roz, verde, gri, rosu, cafeniu. Granitul nu e deloc mai prejos – ci impresioneaza prin culori ca si auriu imperial, colonial, crem, ivory gold, multicolor, trandafir, albastru safir, titanium, verde tropical, etc. Placile de onix, nu in ultimul rand, sunt disponibile in tara noastra in variante ca Rosso, Arco Iris, Onix verde, Alabastru, Opal.

Desigur, nu doar culoarea sta la baza acestor alegeri ci si  textura Рunele tipuri de placi de granit ori de marmura au o textura patata sau pestrita (datorita prezentei unor impuritati minerale), astfel incat chiar placile dintr-un anumit set sa se diferentieze considerabil unele de altele. Intensitatea acestora sau liniile prezente, pot fi de asemenea un element major. Grosimea acestor placi de piatra naturala decorativa este un alt aspect ce nu trebuie ignorat Р deseori acestea sunt mai groase decat cele de ceramica cu jumatate de centimetru sau chiar mai mult. Duritatea acestora poate sa difere Рcele de granit pot fi folosite astfel pentru pardoseala unde traficul intens e ceva absolut necesar (printre altele).

Pentru mai multe idei de decoratiuni prin granit, marmura sau onix, finisate pentru a indeplini cerintele celor mai pretentiosi iubitori de  amenajari interioare, accesati oferta www.fabism.ro.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *