Casa si gradina

Cum sa hranesti potrivit un labrador

Distribuie mai departe

Labradorul este o rasa de caine foarte populara, cainii labradorii sunt foarte prietenosi, docili, iubitori si usor de dresat. De fapt exista doua tipuri de labradori, labradorul englez si labradorul american. Labradorii englezi sunt mai mari, mai greoi, mai puternici, cei americani sunt mai slabuti si mai inalti, blana acestora este fina. Culorile labradorilor sunt destul de limitate, cel mai comun este cel galben, insa exista si labradori negri si maronii. Este un caine de familie foarte bun, este ascultator si jucaus in acelasi timp.

Royal Canin Labrador

Insa la fel ca orice caine sau ca orice animal de companie si labradorul trebuie ingrijit. Daca vrei un asemenea caine asigura-te ca poti mai intai sa ii acorzi atentia, timpul si resursele de care are nevoie. Adica sa ai timp sa te joci cu el, sa il plimbi, sa il cureti si sa il hranesti potrivit. Alimentatia conteaza foarte mult, de aici incepe tot, starea cainelui, starea sa de sanatate sunt afectate de alimentatia ce i se ofera. Astfel, cel mai bine este sa ii acorzi mancare specifica rasei si varstei sale. Mancarea Royal Canin pentru labrador ce o gasesti la Pentruanimale.ro este perfecta pentru el. Mancarea potrivita, realizata specific pentru rasa labrador ajuta la mentinerea greutatii sale optime combinand un procent ridicat de proteina – 30% cu un procent scazut de lipide – 13%. Acestea, impreuna cu L-carnitina, sustine metabolismul grasimilor.
La fel cum si noi trebuie sa avem o alimentatie echilibrata pentru a ramane sanatosi, si labradorul nostru trebuie sa consume echilibrat diferite proteine, vitamine si minerale care sa ii ofere tot ce are nevoie pentru o buna functionare a organismului. Mancarea Royal Canin pentru labrador contine carne de pasare, orez, porumb, orz, fibre vegetale, pulpa de sfecla, ulei de peste, uleiuri vegetale, crustacee si multe altele.
Hranirea cainelui, fie el labrador sau de alta rasa cu resturi de mancare este o greseala mare. O astfel de dieta poate cauza probleme de sanatate substantiale in timp. Pentru o viata sanatoasa labradorul are nevoie de mancare potrivita lui, si sa nu uitam, are nevoie si de atentie si afectiune.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *