curatenie la domiciliu cu Vulpea Pamatuf
Casa si gradina

Cuvantul cheie in curatenie este ORGANIZARE

Distribuie mai departe

curatenie la domiciliu cu Vulpea PamatufMulte gospodine sunt obisnuite cu clasicul sistem de organizare in ceea ce priveste curatenia: cate putin in weekend si de Paste si Craciun cate o curatenie generala. Deseori acesta functioneaza, insa perioda de dinaintea sarbatorilor este deosebit de aglomerata si stresanta.

 

Pentru a reduce agitatia si presiunea adunate in jurul gospodinelor, Vulpea Pamatuf a structurat un plan de bataie axat pe organizare, un cuvant esential in curatenie. Astfel, vulpita vine in sprijinul celor care nu prea gasesc timp pentru curatenie printre alte zeci de responsabilitati.

 

Sfaturi si reguli de aur in curatenie:

 

Ordoneaza-ti camera! Ordinea reduce stresul si astfel va veti simti mai relaxati.

Repartizeaza sarcini fiecarui membru al familiei!

Gaseste produse eficiente, specifice materialelor!

Arunca lucrurile care nu iti sunt necesare!

Nu-ti lasa lucurile peste tot! Pune-le mereu la locul lor!

Insista in locurile unde murdaria persista!

Zilnic, fa-ti timp pentru putina ordine!

Aeriseste in fiecare zi, indiferent de vreme!

Renunta la obiceiurile ce produc multa mizerie!

Evita sa mananci altundeva decat la bucatarie!

 

Cu asemenea sfaturi utile, nu ai cum sa dai gres! Ce este foarte important este sa iti organizezi bine timpul pe care il ai la dispozitie. E ideal daca reusesti sa iti imparti zilnic cateva atributii pentru ca la sfarsit de saptamana sa nu fii acaparat/a de atata munca. In plus, daca poti sa imparti din sarcini, nu ezita. Vei lucra cu mai mult spor cu cineva alaturi.

 

De ce sa faci curatenie organizat?

Stilul organizat in curatenie este mult mai eficient. De aceea, echipa Vulpea Pamatuf lucreaza mereu pe baza unui plan foarte bine pus la punct. Urmarind un program fix de curatenie, cu sarcini si obiective precise, totul se realizeaza mult mai usor si cu pierderi de timp minime. Cu Vulpea Pamatuf casa ta va fi mereu ordonata si tu te vei simti bine in ea.

Mai mult, se spune ca o casa ordonata reduce stresul resimtit de om. Daca intri in casa dezordonata iti aduci aminte de lucrurile ramase nerezolvate, si astfel incepi sa te stresezi. Te stresezi pentru ca vrei sa faci curat peste tot, dintr-o data si astfel grijile te coplesesc. Insa atunci cand intri intr-o casa curata si ordonata dupa orele obositoare de lucru viata nu mai pare atat de grea, ci totul capata sens. De aceea Vulpea Pamatuf a dezvoltat serviciile de curatenie la domiciliu, prin care va intoarceti mereu la o casa curata si care va va oferi o multime de clipe fericite cu familia, avand in vedere tot timpul liber care va ramane la dispozitie. Apelati cu incredere. Va stam la dispozitie cu orice fel informatii si cu raspunsuri la intrebari.

 

Vulpea Pamatuf

Firma curatenie Bucuresti

Strada Rădiței Nr. 21, Bucuresti, Sector 5, 051801, Romania,

tel: 0765 390 791

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *