Casa si gradina

Deco- tendinte pentru casa ta in 2018

Distribuie mai departe

Mai nou, caminul nostru a devenit un loc minunat de refugiu unde vrem sa ne adapostim de jungla urbana. Deci cel mai bine ar fi sa incercam sa facem din caminul nostru un loc care sa ni se potriveasca mai ceva ca o manusa. Pentru asta trebuie sa tii cont si de tendintele in voga in materie de decoratiuni. Care sunt tendintele in materie de decor care vor anima anul 2018?

Verdele, cea mai in voga nuanta a anului 2018. Verdele este o culoare foarte indrazneata pentru interiorul casei tale. Si chiar daca in anul 2017, Verdele Greeney a fost culoarea anului 2017, in 2018, verdele va primi atentia pe care o merita. Va marca o reintoarcere inspre calm si natura.

Descopera in anul 2018 arhitectura minimalista. Un design care merge de minune cu un decor mai luxos. Cel mai bun sfat- pastreaza in casa ta doar accesoriile sau lucrurile de care ai nevoie si mizeaza pe cele mai bune solutii de depozitare.

Tapetul care imita marmura este foarte in voga in anul 2018. Marmura este un material care reprezinta luxul si reusita. Dar sa folosesti marmura peste tot in casa, de la sol pana pe tavan, nu este cea mai buna idee pentru bugetul tau. O veste buna- poti obtine acelasi rezultat insa, folosind tapetul care imita marmura.

Mizeaza si tu pe hygge, secretul danezilor fericiti. Hygge este un concept de decor originar din Danemarca. Designul proneaza imbinarea de articole intime si calduroase. Decorul se compune in general din lumanari, cuverturi cu un model patchwork sau accesorii pentru a prepara ceaiul.

Albul, o valoare sigura pentru decorul casei tale. Culorile joaca un rol esential in decorarea casei in anul 2018, Dar albul ramane o valoare sigura. Este cel care exprima naturalul si frumusetea bruta, neslefuita.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *