Casa si gradina

Principalele motive pentru a alege mancare de caini fara cereale

Distribuie mai departe

Mancarea fara cereale pentru caini a devenit o hrana favorita a celor care doresc sa imite intr-un mod cat mai corect alimentatia ancestrala, naturala a cainilor, dar si a celor care vor sa reduca in mod semnificativ riscul aparitiei alergiilor alimentare. Sa intelegem in continuarea acestui articol de ce aceste lucruri sunt adevarate. Pentru o mancare pentru caini fara cereale, alege Taste of the Wild granule !
Taste of the Wild granule

In comparatie cu granulele obisnuite sau cu hrana umeda, cele mai bune retete fara cereale contin mai multa proteina obtinuta din carne; nu numai atat, ci si grasimi animale usor de digerat. De asemenea, si mai putini carbohidrati.

Produsele cereale, precum porumbul sau graul sunt foarte adesea o cauza a alergiilor canine; de asemenea ele pot sa fie greu de digerat pentru caini. De ce? Deoarece multe animale ierbivore detin o arma puternica pe care multe carnivore (cum sunt cainii) nu le detin – o enzima speciala denumita amilaza. Aceasta enzima, produsa in saliva (de catre ierbivori si omnivori), este necesara pentru a descompune carbohidratii din amidon in simple zaharuri. Inca inainte de a intra in stomac! Si cainii au aceasta enzima, insa ea este adaugata mai tarziu n tractul digestiv, doar in intestinul subtire.
Pentru ca saliva unui carnivor e aproape lipsita de amilaza, carbohidratii pot sa fie mult mai dificil de digerat pentru caini. Ce poate totusi simplifica aceasta etapa e modul in care porumbul sau alte cereale sunt gatite.

Comparativ cu mancarea din conserve, mancarea din granule nu poate fi fabricata doar cu carne – e nevoie de o cantitate notabila de carbohidrati pentru a crea un material care sa lege toate ingredientele retetei respective impreuna. Asa ca sunt folosite alte surse de carbohidrati, precum legumele (cartofii sunt un exemplu bun).

In concluzie, mancarea pentru caini fara cereale are doua beneficii importante:
este considerata hipoalergenica
incearca sa reproduca pe cat posibil dieta ancestrala ca cainilor

Alege sa investesti in aceasta dieta, alegand renumita mancare pentru caini fara cereale de la Taste of the Wild!

Distribuie mai departe

2 comments

  1. Unii oamenii au mai multa grija de animale in loc de ei insasi. Nu zic sa nu dam atentie animalelor, dar nici chiar toata atentia.

  2. Hrana pentru caini de la Equilibrio este ideala pentru cainii juniori si seniori, realizata din ingrediente naturale, vitamine si fibre este ideala pentru o dieta echilibrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *