Amenajari exterioare Comunicate de presa

Modalitati de curatare a pavelelor

Distribuie mai departe

Utilizati un furtun de gospodarie cu un dispozitiv de pulverizatie pentru a spala bucatile de  pavaj in mod regulat. Dezinfectarea periodica va pastra in stare buna pavelele pentru o lunga perioada de timp evitand deteriorarea cu diverse substante.

Poti deasemenea sa folosesti o masina speciala de spalat cu presiune. Este satisfactoare presiunea apei in curatarea pavelelor, astfel vom evita utilizarea substantelor de curatare sau a altor factori chimici.

Daca folositi produse de curatare, prima data incercati pe un loc izolat produsele de curatare pentru ca unele pavele pot fi deteriorate de produsele chimice.

Pentru a verifica substanta, se foloseste o cantitate mica la o suprafata pavata, apoi asteptati timp de câteva minute. Feritiva de produsele care schimba culoarea sau se estompeza.

Produsele de spalat pavele se utilizeaza folosind o matura un trafalet sau o pensula.

Utilizarea suprafatelor pavate reprezinta ideea cea mai buna in amenajarile exterioare ({curti, gradini, trotuare, drumuri, spatii comerciale, etc.), atat din privind calitativ, cat si estetic. Pavelele, datorita coloritului si a formelor deosebite, se integreaza usor in arhitectura constructiilor. Fiind realizate dintr-un material dens si omogen, pavajele au o stabilitate foarte buna si o rezistenta foarte mare la traficul intens si greu. Pavelele sunt usor de desfacut,  inlocuit si recuperat, pentru ca sunt montate pe un strat de nisip.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *