Cadouri

Arta cosurilor de cadou

Distribuie mai departe

cosuri cadouCosurile cadou se pare ca nu sunt folosite de putin timp, ci de mii de ani, mai exact din anul 3500 i.Hr. Au fost descoperite de numerosi arheologi desene facute in pesteri care demonstreaza aceste date. Cu mult timp in urma, cosurile cadou se faceau doar de familiile regale, de cei care aveau destui bani pentru a achizitiona bauturi de colectie, mancaruri extrem de rafinate si fructe alese.

Pentru gurmanzii care apreciaza bunul gust si rafinamentul unui astfel de cos de cadou, site-ul http://www.gourmetgift.ro/ va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie, dispunand de produsele cel mai atent selectionate, din diverse tari, orase, care tin la traditiile si obiceiurile proprii, de ani de zile.

Pentru a oferi surprize de proprtii, sofisticate, Gourmet Gift va pune la dispozitie numeroase cosuri cadou, divizate in 4 categorii distincte: cosuri buget redus cadou, cosuri exclusiviste cadou, cosuri Gourmet cadou, precum si cosuri traditionale romanesti cadou. Din categoria cosurilor exclusiviste, unul business ar fi: cos cadou Black and White, care contine spumant brut Cold Wine Astoria, cutie cadou praline cu umplutura Whiskey Jack Daniels, aceste produse fiind aranjate intr-o eleganta frapiera, decorata de o funda, in constrast (acest cos cadou se poate vizualiza de aici: http://www.gourmetgift.ro/cadoul-126.html).

Din aceeasi categorie, cosul cadou The gift of life este printre cele mai complexe si apreciate cadouri business (vezi aici: http://www.gourmetgift.ro/cadoul-118.html), continand de la sampania Moet Chandon Imperial Brut, vin rosu Rosso Piceno, cutie bucati portocala imbracate in ciocolata fondanta Venchi, dulceata de smochine cu otet balsamic, Lorentz bahl mix alune-stafide, pana la specialitati gurmande, precum: foie gras de rata 12 mini felii Labeyrie, icre de somon Labeyrie, un borcan de terina de rata Labeyrie, otet balsamic si ulei de masline, toate de cea mai inalta calitate, „asezonate” intr-o cutie de lemn veritabil.

Acestea sunt doar cateva dintre ideile pe care le prezinta Gourmet Gift. Pentru orice fel de nelamuriri, intrebari sau propuneri, accesati site-ul Gourmet Gift.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *