Cadouri

Ceasul, un accesoriu indispensabil

Distribuie mai departe

Ceasul a fost si va fi mereu un accesoriu traditional care nu se demodeaza. Acesta ofera o stralucire aparte pentru fiecare tinuta, un aer elegant sau sportiv, in functie de modelul ales. In cadrul ofertelor largi, puteti alege dintre modele elegante, casual, sportive, trendy sau ceasuri fantezie. Fiecare model simbolizeaza altceva, un alt stil, o alta persoana, o mentalitate diversa. Fie ca alegeti un ceas dama sau un ceas barbatesc, important este ca modelul purtat sa va reprezinte in totalitate.

Ceasul in primul rand simbolizeaza situatia materiala si stilul. In cazul in care sunteti o persoana extravaganta, o persoana caruia ii place luxul, bani, tinutele rafinate si locurile unice, optati pentru un model de ceas elegant. Acesta poate avea o curea confectionat din metal si cu o carcasa decorata cu pietricele in cazul doamnelor si al domnisoarelor. Daca aveti nevoie de un ceas elegant optati pentru modelurile din gama de ceasuri Guess.

In cazul in care va enumerati printre persoanele carora sportul este cel mai important, va recomandam sa alegeti dintre ceasurile cu o curea din silicon, eventual plastic, insa sunt de evitat curelele de piele, deoarece acestea in contact cu pielea vor mirosi urat.

Ceasurile din gama Vostok-Europe sunt ideale persoanelor care se afla intre stilul elegant si sportiv. Aceste modele de ceasuri au o eleganta aparte, datorita curelei din piele, care ofera tinutei un aer elegant, retras. Acestea sunt ideale pentru tinutele de office sau la un costum. Ceasul cu o curea din piele poate fi purtat de asemenea si la o tinuta casual sau sport, in cazul doamnelor nu se potriveste cu o rochie de seara sau cu o rochita cocktail.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *