Carti

Cartea in viata de zi cu zi

Distribuie mai departe

Cartea reflecta intamplarile aniilor trecuti, din acest motiv trebuie pretuit, chiar daca a aparut internetul si cartile electronice. Trebuie sa percepeti cartile ca niste prieteni, deoarece este mereu la dispozitia dumneavoastra si va ajuta cu raspunsuri de fiecare data.

Puteti sa cititi cartile cand vreti si unde vreti. Cartile sunt intelegatoare, iar daca nu le-ati inteles dupa ce le-ati citit, puteti sa va intoarceti oricand la carte si sa o cititi din nou. Sunt si mijlocul cel mai la indemana de invatare a omului. Nu ne invata doar la scoala, cu ajutorul lor puteti sa invatati sa va exprimati sentimentele.

Cartile viitorului

Odata cu aparitia internetului, cartile traditionale nu mai sunt la fel de populare ca pana acum. Datorita internetului putem sa aflam mai repede raspunsurile de care avem nevoie, dar nu simtim sentimentul plin de farmec, cand rasfoim o carte. Este adevarat ca o carte electronica are mai multe avantaje, precum:

–          editarea cartilor electronice costa mai putin

–          cartile sunt accesibile pentru un numar mai mare de persoane

–          timpul pana la publicare se reduce cu foarte mult

–          intr-o librarie online veti gasi cu siguranta cartea de care aveti nevoie

Invatati din carti sau apelati la internet?

Am enumerat mai sus avantajele cartilor in format electronic, dar asta nu inseamna ca nu sunt persoane care inca doresc sa apeleze la cartile tiparite. Daca doriti sa invatati si dupa ce ati terminat scoala sau universitatea, puteti apela la cartile de stiinta sau la carti it, astfel puteti sa aflati foarte multe lucruri noi despre lumea care va inconjoara sau despre calculatoare.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *