Fashion

Voi de unde va cumparati produsele cosmetice?

Distribuie mai departe

Sunt foarte curioasa de un lucru: Voi de unde va cumparati produsele cosmetice? Eu am descoperit ca e mult mai ieftin sa cumperi cosmetice online si am sa va spun in randurile de mai jos de ce am ajuns la concluzia aceasta.

Eram pana nu demult consumatoare de cosmetice din cataloagele Avon si Oriflame, pana cand am aflat cat de mari sunt comisioanele reprezentantilor si a managerilor care le coordoneaza. Nu ma intelegeti gresit,  cred ca fetele isi merita fiecare banut pentru publicitatea pe care o fac, insa stiind comisionul lor mi-am dat seama cat de ieftine sunt cosmeticele pe care le cumpar. Ieftine ca ieftine, dar nici de buna calitate nu sunt. Practic, daca din pretul produsului meu cosmetic, o suma destul de mare se imparte intre reprezentant, liderul sau si managerii de mai sus inseamna ca pretul acelui produs trebuie sa fie defapt foarte mic. Iar pentru mine, deocamdata, un pret foarte mic inseamna un semn de intrebare – e foarte posibil ca acele produse sa fie de proasta calitate.

Pe de alta parte, daca cumperi dintr-un magazin fizic, platesti adaosul comerciantului care poate sa fie si el destul de mare. Plus ca e mai greu sa compari preturi, sa descoperi beneficiile produselor etc. Te mai streseaza si vanzatoarele mult prea interesate sa vanda decat sa vorbeasca despre produse…

Asa am ajuns eu sa cumpar din online. Mie imi place sa stiu cate ceva despre produsele cosmetice pe care le folosesc, imi place sa citesc review-uri si sa aflu parerea altora despre ele, imi place sa compar preturi si sa descopar repede promotiile. De aceea cumpar cosmetice online!

Acum am site-urile preferate unde ma rasfat si unde aflu mereu produse bune la preturi perfecte. Unul dintre ele este e.l.f., un magazin de cosmetice online –  ati auzit de el? La ce promotii bune au, sunt convinsa ca ai auzit de acest magazin online.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *