stalpisor iluminat exterior clasic
Amenajari exterioare Pentru casa

Alegerea corpurilor de iluminat pentru exterior pentru casa

Distribuie mai departe

iluminat exteriorAtunci cand vine vorba despre decorarea exteriorului unei case, trebuie sa tineti cont, in primul rand, de gusturile voastre si de tipul, sau genul, de decor pe care vreti sa il adoptati, atat pentru exteriorul casei, cat si pentru gradina. Am formulat in acest fel, insa, de multe ori, exteriorul casei este gradina, dar ma gandeam la peretii exteriori ai casei. In cele ce urmeaza veti vedea ca a alege corpuri de iluminat pentru exterior nu se limiteaza la alegerea becurilor care vin aplasate pe peretii casei, ci mult mai mult decat atat, iar asta se intelege foarte bine din imaginea alaturata.

Ca sa incepem cu inceputul, stim cu totii, este de inteles, faptul ca nu putem sa avem un decor exterior al casei total diferit de cel interior. Si nu ma refer la elemente de decor, ci la ideea de ansamblu. Daca la interior totul este modern, la exterior nu putem sa ne gandim la un decor retro. Ar fi mult prea batatator la ochi si mult prea gresit din atat de multe puncte de vedere. Acesta este cel mai generalist mod de a privi lucrurile si de a le desparti in doua grupe mari, asa cum sunt impartite si corpurile de iluminat, in moderne si clasice.

stalpisor iluminat exterior clasicAm inceput prin delimitarea a doua stiluri de decor, asa ca trecem mai departe, si incepem sa le potrivim in functie de nuantele pe care le-am ales pentru exterior si textura finisajelor de pe peretii exteriori, in functie de decorul pe care l-am ales pentru gradina, dar si in functie de alte elemente de decor si textura sau materialul acestora. Ca in orice design, nu trebuie sa amestecam prea multe culori si texturi, in primul rand pentru ca este obositor, si apoi pentru ca elementele care nu se potrivesc in decor vor face totul sa para chici.

Asadar, daca aveti o textura sau o culoare care iese in evidenta dintre celelalte si va place foarte mult, cautati corpuri de iluminat care sa aiba acelasi efect. Veti completa foarte placut si veti scoate in evidenta tocmai ceea ce va place.

Pentru corpuri de iluminat pentru exterior de calitate apelati, cu incredere, la magazinul de corpuri de iluminat Universul Luminii, in care gasiti branduri recunoscute la nivel international in care puteti avea incredere deplina si de unde puteti beneficia de preturi promotionale si reduceri neasteptate.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *