Pentru casa

Care sunt cele mai bune combinatii de culori pentru casa ta?

Distribuie mai departe

Cele mai neasteptate si mai socante combinatii de culori, un trio de culori care iti va scoate casa din anonimat… iti vom explica in acest articol care sunt cele mai bune si mai potrivite combinatii de culori care te vor ajuta sa ai cea mai frumoasa atmosfera la tine in casa.

Un strop de culori calmante si linistitoare. Nuante de albastru si de verde aplicate in bezni orizonatale, de marimi diferite pe pereti, vor crea cea mai calma si mai fresh atmosfera la tine in casa. Un degrade de culori reci, de la albastru turcoaz la culoarea oului de rata, invita la concentrare si vine cu un plus de personalitate pentru interiorul casei tale.

O paleta de culori primitoare si incantatoare pentru sufrageria casei tale. Daca vrei sa pui in valoare un interior in stil vintage, atunci ai nevoie de cea mai frumoasa combinatie de culori. Un verde tropical pentru canapea, un galben insorit pe fotoliu si un perete in nuante de portocaliu. Aceste culori sunt cele care pun cel mai bine in valoare un mobilier in nuante de lemn deschis cu un spirit fifties. Ceilalti pereti ar trebui sa fie in nuante de alb pentru a pune cel mai bine in valoare celelalte nuante.

Un uimitor amestec de culori. Trecerea de la holul de la intrare pana in sufragerie ar trebui sa fie cel mai bine pusa in valoare de un fel de iluzie optica, de rama in alta nuanta, mai inchisa decat cea a peretilor. Cel mai bine ar fi sa alegi un galben sofran care va pune cel mai bine in valoare nuanta de roz bonbon. Un amestec de culori super in tendinte care te va va surpinde cu siguranta.

Un duo de culori pentru cea mai frumoasa ambianta nordica. Un roz pudrat pe pereti, pus cel mai bine in valoare de un gri perlat la canapea si de pernele in nuante de pastel te va ajuta sa te bucuri de cea mai frumoasa ambianta nordica la tine acasa.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *