Casa si gradina Pentru casa

La ce ne ajuta sa avem lampadare?

Distribuie mai departe

lampadar marca NowodvorskiChiar daca unele persoane nu vad utilitatea unui lampadar, va voi oferi, acum si aici, toate argumentele de care aveti nevoie pentru a va convinge ca lampadarele sunt foarte avantajoase si mai mult decat binevenite in orice locuinta.

Sunt si persoane care sunt in cautare de lampadare pentru ca stiu deja care sunt atuurile lor si care, acum, cauta modelul perfect, care sa se potriveasca decorului deja existent in incaperea unde urmeaza sa stea acesta. Pentru ca, tin sa mentionez, designul lampadarelor s-a dezvoltat foarte mult in ultimul timp. De la banalul stativ inalt cu abajur sus, acum deosebim o multime de tipuri de lampadare. Avem, in primul rand, acest tip clasic de lampadare, apoi sunt lampadare clasice la care s-a adaugat un brat reglabil pentru a putea dirija lumina acolo unde avem nevoie, apoi sunt lampadare sub forma de ghiocel, pentru ca nu mai raman drepte, ca si cele clasice, ci se curbeaza si abajurul este indreptat, de aceasta data, in jos, apoi sunt lampadarele cu mai multe brate, respectiv mai multe becuri, apoi abajurul a luat fel de fel de forme, mai complexe sau mai simpliste, pana cand, in final, au aparut lampadarele care sunt, in intregime, abajur, adica, desi sunt inalte, nu mai au acel picior de sustinere a abajurului, ci a fost inlocuit de de abajur alumgit, de diferite forme si materiale.

Avantajele unui lampadar sunt multe. In primul rand ca poate fi un element de decor chiar impresionant, cum este in cazul imaginii alaturate. In al doilea rand, pentru diverse activitati cum sunt cititul, cusutul sau orice alt lucru manual pentru care ne concentram privirea, este nevoie de lumina suplimentara, orientata spre cartea sau obiectul care ne intereseaza. Acel brat reglabil suplimentar la lampadarele clasice este perfect in acest caz, pentru ca lumina vine de sus, exact acolo unde o reglam. Astfel nu se vor crea umbre care sa ne deranjeze. Nu in cele din urma, un lampadar ofera o lumina difuza, perfecta pentru vizionarea unui film sau, pur si simplu, pentru a sta in fata televizorului, sau pentru alte momente mari romantice.

O multime de modele de lapadare gasiti in magazinul de corpuri de iluminat Universul Luminii, la preturi foarte avantajoase. Veti gasi modele care sa se potriveasca decorului oricari case. Comandati cu incredere.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *