Pentru casa

Sfaturi pentru alegerea semineului perfect

Distribuie mai departe

Semineul este am putea spune o vedeta a design-ului deoarece oricine isi doreste sa aiba in casa un semineu, fie el si de forma.

Semineul ne duce cu gandul la iarna, ne face sa visam la o atmosfera de familie si intregeste tabloul unui Craciun perfect mai ales atunci cand in jurul lui se strang toti membrii familiei.

Despre seminee insa trebuie sa va interesati deoarece acestea sunt de mai multe feluri, asadar trebuie sa puneti in balanta si decorul casei dumneavoastra atunci cand va decideti asupra unui model.

Asadar, sa incepem prin a va informa ca exista in principiu trei stiluri de seminee: semineul rustic, semineul classic si cel modern.

Semineul rustic este un semineu construit cu spatele la zid si care are in continuitatea in inaltime o barna din lemn care subliniaza accentul extravagant al modelului. Puteti opta pentru ca acest semineu sa aiba un camin deschis, pentru a va bucura de un foc in adevaratul sens al cuvantului.

Semineul clasic este putin mai pretentios. Il stiti cu siguranta deoarece este deseori parte din decorurile filmelor de Craciun. Acest semineu are elemente decorative impunatoare si o monumentalitate fastuasa ocupand ceva mai mult spatiu.

Ultimul model de semineu insa nu cel din urma, este semineul modern. Acesta completeaza perfect un design interior aerisit, care are in componenta sa un mobilier cu linii extravagante. Semineul modern poate fi chiarĀ  colorat. Defapt, acest model de semineu este asa cum vreti dumneavoastra sa fie. Puteti sa intocmiti de acasa o schita si astfel sa aveti un semineu in ton cu cel la care ati visat.

Dupa ce va alegeti modelul de semineu pe care il doriti, incercati ca acesta sa nu fie un element prea scos in evidenta in incaperea respectiva. Semineul trebuie sa se integreze perfect in decor si sa nu fie inestetic.

Sursa: http://www.seminee-kaminofocus.ro

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *