Pentru copii

Cum sa faci din petrecerea de botez una foarte speciala 

Distribuie mai departe

Nasterea unui copil este cel mai important moment din viata unor persoane. Dupa noua luni in care acel bebelus a fost asteptat cu sufletul la gura, in momentul nasterii sale acesta genereaza numai lacrimi de bucurie si energie pozitiva.
Parintii incearca sa ii ofere inca din primele zile de viata tot ce este mai bun, de la hainute pana la decorul camerei lui. Copilul devine din acel moment principalul motiv pentru care parintii muncesc si incearca sa formeze o avere.
Bineinteles ca nasterea copilului trebuie sarbatorita cu mare fast. Datorita faptului ca in primele zile de viata copilul trebuie sa stea in casa la pieptul mamei sale, crestinarea acestuia se face mai tarziu, cel putin dupa o luna de la nastere.
Botezul este taina prin care cel mic devine dintr-un pagan un crestin si momentul din care va incepe sa poarte cu mare mandrie numele ales de catre parinti sau de catre nasi. Totusi, acest eveniment, dincolo de valoarea spirituala, trebuie sarbatorit.
La romani, petrecerea de dupa botez se numeste cumatrie. De cativa ani, a aparut in Romania si conceptul de ursitoare pentru botez.
Aceste ursitoare sunt prezente in antologiile de povesti pentru copii ca zane care ii ofera anumite daruri copilului. Astfel, povestea devine realitate la petrecerea de dupa botez. Parintii pot alege sa angajeze ursitoare botez pentru ca cel mic sa aiba parte de momente speciale care sa ii fie povestite cand va fi mai mare de catre nasi sau de catre alti invitati.
Ursitoarele pentru botez sunt o atractie si pentru ceilalti copii de la petrecere. Atat acestia cat si adultii vor fi captivati de discursul ursitoarelor dar si de infatisarea lor deoarece acestea arata exact ca si cum ar fi desprinse din basmele nemuritoare.
Pentru a avea o petrecere de neuitat puteti alege sa angajati ursitoare care vor fi spre deliciul dumneavoastra si al invitatilor dumneavoastra.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *