Cadouri Pentru copii

E vremea cadourilor!

Distribuie mai departe

Vremea cadourilor
Vremea cadourilor

E vremea iepurasului! E vremea celor mici! Vin curand sarbatorile de Paste, iar copiii isi fac planuri, scriu cate o scrisoare catre personajul mult prea asteptat, care desigur, va ajunge la “posta” parintilor. Ei vor fi nevoiti, ca si de Craciun, sa se transforme in marii magicieni ai lumii si sa faca tot posibilul sa bifeze una cate una, dorintele exprimate cu atata nerabdare.

Oricat ar fi de mici, oricat de nestiutori ar parea, nu va faceti iluzii! Vor avea cele mai traznite cereri, unele vor parea chiar imposibil de realizat. Nicio grija! Cu siguranta vor fi pe lista lor si jucarii copii, cele mai dorite si mai asteptate, de altfel. Fie are 1 an, fie 10, jucariile sunt indispensabile pentru ocuparea timpului lor, pentru dezvoltarea imaginatiei si a aptitudinilor. Prin jocuri veti putea descoperi, la un moment dat, talentul si personalitatea unui copil. De la papusi Barbie si jocuri Barbie care au devenit deja o moda in randul fetelor, pana la jocuri logice, de strategie, puzzle-uri si jocuri lego sunt cateva dintre cele mai cautate jucarii intr-un magazin de specialitate sau pe internet. Nici masinile, uneltele, costumele de super eroi nu sunt ultimele de pe lista. Cei mici isi doresc, in primul rand, sa fie precum personajul lor favorit din desene ori benzi desenate, de aceea ii imita vestimentatia, gesturile, limbajul si echipamentul corespunzator, desigur.

Este haios ca, in ciuda varstei, micii eroi sau micile printese, desigur, vorbesc in scrisoarea catre iepuras si despre hainute copii. Ori sunt mai timizi, ori mai energici, aceasta dorinta devine comuna. Probabil si pentru ca imita personajele pe care le indragesc, nu uita sa ceara parintilor haine noi, pe motivul ca celelalte s-au demodat si nu mai pot merge la gradinita si la scoala astfel. E destul de greu sa fii parinte, nu?

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *