Pentru copii

Saniuta sau carucior pentru sezonul rece – cu ce iesim afara?

Distribuie mai departe

Iarna copiii iubesc sa petreaca timp afara – chiar si cei mai mici pitici sunt atrasi de joaca in zapada, de datul pe derdelus sau de construirea unui om de zapada. Asadar, e necesar ca orice parinte sa isi faca timp sa iasa afara cu micutii lor. Dar, cu ce sa ii poarte pe afara, cu sania sau cu caruciorul?

S-ar putea ca nu toata lumea sa aiba un carucior potrivit pentru zapada, adica unul cu roti mai groase, putin mai inalt si mai rezistent. Daca sunteti in cautarea unuia va recomand marisuca.ro, un magazin online cu articole de foarte buna calitate pentru copii – click aici pentru categoria de carucioare pentru copii.

Ar fi bine sa aveti si saniuta si carucior pentru micut, pentru ca acestea sunt oarecum diferite. In carucior copilul doar se plimba si eventual adoarme, in timp ce pe saniuta plimbarea este mai interactiva si mai distractiva.

Daca nu stiti ce sa alegeti intre saniuta si carucior aflati ca saniuta este recomandata doar copiilor peste 2 ani, care pot sa isi tina echilibrul si nu se afla in pericol sa cada. Bebelusii sau copiii foarte mici de statura nu au atat de mult control asupra corpului lor si pot oricand sa cada de pe saniuta. Dupa varsta de 2 ani, copiii pot sa se tina mai bine si sa aprecieze mai mult mersul cu saniuta. Asadar, daca copilul vostru este mai mic de 2 ani, iesiti afara iarna cu caruciorul, iar daca este mai mare, puteti sa iesiti cu saniuta.

Daca copilul are peste 2 ani ar fi bine sa aveti acasa si carucior pentru copii, si saniuta. Astfel veti putea folosi obiectul potrivit in diverse iesiri: daca iesiti la joaca si bulgareala, iesiti cu saniuta iar daca mergeti in plimbare o cale mai lunga, iesiti cu caruciorul confortabil si calduros. In alte cuvinte: daca copilul se misca si se incalzeste, puteti sa iesiti cu sania, dar daca va plimbati doar, alegeti caruciorul. Gasiti carucioare pentru copii rezistente si potrivite pentru iarna, pe acest site.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *