Recomandari

Cele mai bune seriale de pe Netflix de vizionat in week-end

Distribuie mai departe

Vrei ca in week-end-ul ce vine sa stai mai mult prin casa si sa te relaxezi uitandu-te la cele mai bune seriale? Scoate patura si instaleaza-te confortabil.

Extrem de repede, Netflix a reusit sa devina o platforma « must have » pentru cele mai bune seriale. Deci este cel mai bun prieten al celor care vor sa petreaca un week-end mai linistit pe canapea. Daca si tu te afli in acest caz, iata care sunt serialele la care sa te uiti.

Stranger Things. Este un serial emblematic de pe Netflix. Creat de fratii Duffer, acesta ne duce in oraselul Hawkins, in Indiana anilor 1983. Vei urmari aici aventurile unui grup de copii care incearca sa intelega cele mai stranii evenimente dupa ce unul dintre ei a disparut.

Riverdale. O adaptare dupa universul Archie Comics, programul pune in scena locuitorii unui mic oras botezat Riverdale. Un serial pentru adolescenti foarte eficient, cam in genul lui « Preety Little Liars », foarte popular pe Netflix.

La Casa de Papel. Fara indoiala este serialul momentului, de care toata lumea vorbeste. Venit direct din Spania, este povestea nebuna a unui furt. Un show care da dependenta. Tensiuni, personaje puternice si rasturnari de situatie… un cocktail mai mult decat castigator.

OA. Este fara indoiala cel mai interesant serial de pe Netflix. Ne scufunda intr-o lume plina de mister in care tanara Prairie Johnson reapare dupa o disparitie de 7 ani.

How To Get Away With Murder. Daca tot vorbim despre personaje feminine puternice, iat-o pe Annalise, o avocata de renume, cu metode mai stranii si un caracter foarte puternic. Un serial montat pe o serie de flashback-uri produs se Shonda Rhimes, care te va tine cu siguranta cu sufletul la gura.

Narcos. Un serial foarte apreciat pe Netflix care te va scufunda in lumea traficantilor de droguri, pe urmele lui Pablo Ecobar si in lupta dintre Statele Unite si Columbia.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *