Cumparaturi Pentru copii

Scaunele de masina, mai aproape de dumneavoastra

Distribuie mai departe

Am deschis un nou magazin online de scaune auto pentru cei mici. il gasiti foarte usor, chiar si acasa, la adresa de net www.scaunbebe.ro.

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama variata de scaune auto pentru copii care pot implini cele mai inalte exigente. Accentul pe securitate de constructori este subliniat prin standardul de securitate indeplinit de scaunele comercializate. Producatori prestigiosi precum Kinderkraft, Römer-Britax, Osann, Nania, PegPérego se preocupa cu cele mai noi tehnologii si cel mai ridicat standard de confort pentru copiii dumneavoastra.

Scaunele auto pe care vi le oferim vin in toate masurile si modelele. in grupele prezente pe site-ul nostru cuprind scaune pentru copii intre 0-13 kg (scoicile auto), 0-18 kg (micutii intre 0-4 ani), scaune auto care se transforma intre 9-36 kg, insa si grupe aflate intre acestea 9-18 kg, 9-25 kg sau 15-36 kg. Puteti cauta printre peste o suta saizeci articole scaunul adecvat copilului dvs intr-o atmosfera placuta si cu posibilitatea de a compara produsele care v-au placut. Datorita diversitatii mari de articole aflate in stocul magazinului nostru credem ca veti afla produse pentru oricine. Chiar daca nu va permiteti un scaun auto mai scump, veti putea achizitiona un scaun la un pret mai accesibil care se conformeaza standardelor de securitate. Totusi, pentru o suma mai mare puteti beneficia trasaturi din cele mai diferite care vor oferi un plus de securitate si de confort.

Pentru a va bucura cat mai repede de produsele cumparate am stabilit un sistem personalizat de transport. Folosind firme de curierat agreate, articolele ajung la adresa dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta. De asemenea va oferim transportul pentru fiecare comanda peste 600 ron.

Firma SC Andale Tud SRL a fost instituita in anul 2006 si s-a specializat in constructia paginilor web la comanda din anul 2009. Dupa trei ani, in anul 2012, compania si-a schimbat directia spre crearea unei retele de content publishing si comert electronic. Ne puteti contacta la pagina de internet: www.webs-consult.com.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *