accesorii de nunta
Cadouri Cumparaturi

Tot ce trebuie sa stim despre accesoriile de nunta

Distribuie mai departe

accesorii de nuntaNunta este un eveniment atat de complex incat necesita acoperirea multor detalii organizatorice si nu numai. Daca veti consulta o lista cu toate detaliile de care trebuie sa aveti grija in organizarea unei nunti, veti fi uimite de cat de mare este numarul lor. In articolul ce urmeaza vorbim despre accesorii nunta.

Iata o lista de accesorii da ce veti avea nevoie pentru nunta dumneavoastra:

1. Accesorii pentru mireasa: Accesoriiile pentru mireasa sunt de obicei cele mai multe la numar, incepand cu pantofii, colierele, cerceii, posetele, diademele si clamele pentru par deosebite, brose sau decoratiuni pentru buchet.

2. Accesoriile pentru mire sunt mai putine la numar, insa aceasta nu inseamna ca trebuie sa fie mai putin deosebite. O atentie speciala trebuie sa acordati butonilor de costum, cravatei, dar si cocardelor.

3. Caietele de impresii sunt de asemenea un detaliu interesant, care poate fi personalizat dupa gustul fiecaruia.

4. Tot la capitolul accesorii nunta putem adauga si marturiile de nunta:  casutele pentru dar, miniaturi fine si delicate care pot aduce un plus de bun gust pentru petrecerea dumneavoastra.

5. Pernutele de verighete sunt produse cu totul speciale, care marcheaza importanta evenimentului. Fie ele simple, de culori pale, sau colorate si cu modele si aplicatii diverse, cu funde de matase, organza sau dantela, nu ar trebui omise in organizarea unei nunti.

6. Cocardele au depasit de mult nivelul simplelor flori albe. Ele pot avea culori si forme diverse, de la miniaturi de fluturi pana la pene de paun, fundite, inimioare sau chiar chei. Materialele, culorile si formele sunt foarte variate si la acest capitol va puteti lasa imaginatia sa zboare.

7. Alte accesorii nunta care nu ar trebui omise sunt: paharele de sampanie, figurinele pentru tort, meniuri, cosulete cocarde, dopuri deosebite si suporturi de sampanie, suporturi de lumanare, confetti, elementele pentru ceremonia nisipului, seturi pentru taierea tortului.

Asadar, la orice nunta nu trebuie sa lipseasca accesoriile enumerate mai sus. Toate acestea pot fi gasite pe site-ul nostru, www.accesoriievenimente.ro/68-marturii-nunta.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *