ben 10 mario
Divertisment

Ben 10 si Mario fac echipa

Distribuie mai departe

ben 10 marioMario a fost jocul copilariei pentru foarte multe persoane din intreaga lume. Totusi, copii care au jucat Mario la vremea respetiva sunt poate astazi oameni mari iar cei din zilele noastre prea putini mai stiu despre cel mai jucat joc din lume, pe joc pe televizor, playstation si pc. Totusi, dintre cei mici mai sunt care inca mai stiu cine si ce este Mario asa ca urmatorul joc le va pica foarte bine.

Este vorba despre o fuziune intre renumitul Mario si cunoscutul personaj Ben 10 in desenul animat cu acelasi nume. O echipa de developeri a creat un mic joculet online copie a Mario original, joc in care personajul principal insa, este inlocuit cu eroul din desene animate, Ben 10.

O ocazie minunata astfel pentru toti doua categorii de persoane, copii in marea lor majoritate. In primul rand, vorbesc de ocazia pe care o au cei care au indragit cu adevarat jocul Mario, sa il vada folosit si acum insa in alta forma.

Deasemenea, poate fi ceva interesant si pentru cei care inca nu stiu de Mario dar il cunosc foarte bine pe Ben 10, erou din desene animate, folosit astazi in diferite jocuri Ben Ten. Jocul de tip arcade le propune copiilor sa-l ajute pe Ben 10 sa colecteze cat mai multe monede posibile pe fiecare nivel al jocului.

Totusi, nimic nu este simplu. Eroul va trebui controlat de sageti, astfel incat sa sara peste toate obstacolele care ii apar in cale. Fie ca este vorba despre monstri, despre floarea carnivora sau despre treptele de deasupra prapastiilor care se prabusesc intr-o secunda, Ben 10 va trebui sa le depaseasca pe toate pentru a ajunge cu bine la finalul provocarii.

Un joculet interesant care cu siguranta va reusi sa captiveze atat iubitorii Mario cat si iubitorii Ben 10 deopotriva. Acesta poate fi accesat pe adresa jocuricuben10.net in categoria aferenta. De asemenea, acolo vei putea gasi si alte versiuni atat cu Ben 10, eroul principal dar si cu Mario.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *