Emisiuni TV

Televizorul in viata de zi cu zi

Distribuie mai departe

program tv
Televizorul

Televizorul, inca de la primele momente ale aparitiei sale, a avut ca scopt transmiterea printr-un canal, atat de imagine in miscare cat si de sunet. Astazi, televizorul poate fi numit unul din principalele canale de pe care lumea se informeaza, in legatura cu orice. Televiziunile de astazi sunt concepute pentru a satisface diferite tipuri de nevoi ale omului, nevoi intelectuale, bineinteles.

Daca am lua acum un program tv in mana, am putea observa diversitatea de programe si in acelasi rand, diversitatea de informatie pe care o poate transmite fiecare din aceste programe. In cea mai mare parte a lor, programele de televiziune transmit emisiuni de divertisment, emisiuni de tip concurs, emisiuni de gatit, emisiuni relaxante la care te poti uita seara cand te pui in pat sau duminica de dimineata cand abia deschizi ochii.

Totusi, nu doar emisiunile de divertisment inseamna televiziune. Tot in categoria divertisment intra atat filmele cat si desenele animate. La prima categorie, recomandarile sunt in genera 12+. Tocmai din acest motiv, ca parinti, ar trebui sa nu permiteti vizualizarea acestora de catre copii mai mici de 12 ani.

Pentru acestia exista programe de divertisment adecvate cum ar fi programele de desene animate.

Urmeaza bineinteles programele cu scop educativ si nu in ultimul rand, poate cea mai importanta categorie de programe sau de emisiuni, cele informative, de stiri si dezbateri. Oricat de mult divertisment am putea urmari, programele si emisiunile de stiri si dezbateri sunt cele care ne ocupa cel mai mult timp cat stam in fata televizorului sau a calculatorului, urmarindu-le pe site.

Mass-media a gasit prin aceste emisiuni, mijlocul perfect prin care sa ne informeze in legatura cu tot ce se intampla atat la noi in tara cat si in alte tari ale lumii. Eforturile necontenite ale jurnalistilor, ne permit sa aflam aproape in timp real despre toate lucrurile bune care se intampla in lume. Sa nu credeti insa ca stirile inseamna doar politica. Stirile inseamna tot ce poate fi de interes national iar jurnalistii si reporterii incearca mereu sa surprinda cele mai interesante momente, momente pe care noi le urmarim stand comozi intr-un fotoliu.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *