Divertisment

Filmele verii 2018

Distribuie mai departe

Vara este pe cale sa isi intre deplin in drepturi si profitam de acest lucru pentru a face unele recomandari cinematografice. De la Star Wars la The Fall of the American Empire, filmele prezente la cinema in aceasta vara sunt diverse. La fel ca in fiecare vara de altfel, vor exista filme bune si filme mai putin bune.

Incredibles 2. Helen este in plina glorie, il lasa pe Bob acasa impreuna cu Violet, Dash si bebelusul, Jack-Jack. Familia si Frozone trebuie sa gaseasca cea mai buna modalitate de a colabora pentru a contracara planurile unui malefic, chiar daca este mai usor de spus decat de facut. Incredibles este urmarea filmului din 2004 si va fi lansat in cinema pe date de 15 iunie.

Ocean 8. Pe aceeasi linie ca si predecesorii, personajele principale, jucate de o distributie 100% feminina vor incerca sa fure un colier in valoare de 150 de milioane de dolari. Filmul va fi lansat pe data de 8 iunie.

Avengers : Infinity War.  Razbunatorii se reintorc in forta iar acum misiunea lor este aceea de a-l opri pe maleficul Thanos care este in cautarea pietrelor care sa ii permita sa domneasca ca si un zeu. Filmul va fi lansat pe data de 27 aprilie 2018.

The Fall of the American Empire. Denys Arcand reuseste mereu sa ne starneasca curiozitatea. Chiar si in cele mai indepartate colturi ale planetei noastre, imperiul american este cunoscut de toata lumea. Insa ceva se intampla, acest imperiu este pe moarte si convulsiile sale ne afecteaza si pe noi in mod brutal. Filmul va fi lansat la cinema pe data de 28 iunie 2018.

Solo : A Star Wars Story. Acest film povesteste tineretea lui Han Solo, unul din eroii trilogiei originale Star Wars si urmeaza sa fie lansat pe data de 25 mai 2018.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *