diferente cai
Joculete online

De ce exista o multime de jocuri cu echitatie

Distribuie mai departe

Echitatia este o activitate apreciata de forta multa lume, asa ca este logic sa fie transpusa si in jocurile online. Daca veti cauta categoria de jocuri cu cai pe orice site de joculete, veti gasi o varietate de jocuri de echitatie, mai mult sau mai putin complexe. De obicei, cand vorbim despre aceste jocuri ne gandim la doua tipuri de joc: fie acela pentru cei pasionati de ingrijirea cailor, ce poarta numele de dressup, fie cele care implica dresajul si cursa de cai propriu-zisa.

diferente caiVorbim acum despre cea de-a doua categorie. De obicei, jocurile cu echitatie incep cu un tutorial care va explica cum puteti controla jocheul si calul. Astfel, in aceasta sectiune puteti sa va alegeti calul pe care il doriti si sa il invatati mersul la galop si alte trucuri de care veti mai avea nevoie pe tot parcursul jocului. De obicei, aceste trucuri se vor identifica prin o combinatie de taste. Urmeaza apoi etapa de antrenament, in cadrul careia calul isi va imbunatati rezistenta, precum si viteza. Nu trebuie uitata nici partea de ingrijire a calului, care presupune perierea si spalarea acestuia, hranirea si ingrijirea coamei si a cozii, precum si a copitelor. Pentru a avea sanse cat mai mari de castig, trebuie sa ingrijiti calul cu cea mai mare atentie.

Pe masura ce avansati pe parcursul jocului de la nivel la nivel, terenul de parcurs va deveni din ce in cel mai complex si accidentat, obstacolele din ce in ce mai dificil de depasit, iar adversarii din ce in ce mai puternici. De obicei, scopul unui astfel de joc este fie sa iesi pe primul sau pe primele trei locuri, fie sa te incadrezi intr-un anumit interval de timp, fie sa reusesti cele mai spectaculoase acrobatii. Indiferent de toate acestea cand vine vorba de jocuri cu cai, distractia este garantata. Daca nu cunosti vreun site care ofera astfel de jocuri poti accesa jocuricucai.com deoarece acolo sunt insirate o multime. Nu uita sa ne spui si noua experienta avuta.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *