Joculete online

Top jocuri pe care le poti juca cu gasca de la distanta

Distribuie mai departe

In acesta perioada dificila de izolare, cand suntem departe de cei dragi, tehnologia este cea care ne ajuta sa combatem aceasta izolare. Cu siguranta ca exista o multime de jocuri online la care poti apela precum GTA sau CS:GO, dar aceste titluri pot sa fie intimidante pentru cei care nu sunt atat de pasionati de gaming.

Iata deci cateva jocuri mai accesibile pe care le poti juca impreuna cu gasca ta.

Jackbox Party Pack. Sunt Party Packs care propun o multime de jocuri interesante iar Quiplash este unul din preferatul multora, care se poate juca impreuna cu gasca. O singura persoana trebuie sa aiba jocul de baza si aceasta persoana poate pur si simplu sa partajeze  pe ecran intr-un apel video cu prietenii sai.

Keep Talking And Nobody Explodes. La fel ca si in cazul lui Jackbox, o singura persoana trebuie sa aiba jocul de baza. Prietenii tai trebuie sa te ajute sa dezamorsezi o bomba. Este stresant, dar este extrem de amuzant.

Animal Crossing: New Horizons. Un foarte bun joc de societate, disponibil pe Nintendo Switch unde te vei putea distra cu prietenii pe o insula pe care ai construit-o. Este un joc unde va puteti ajuta reciproc si care este cel mai potrivit in contextul actual.

Overcooked! 2. Are o functie care a fost foarte cautata – de multiplayer online. Puteti fi deci pana la patru intr-o bucatarie si sa preparati feluri de mancare intr-o cursa contra cronometru.

Sea of Thieves. Este un joc de simulare a unei vieti de pirat care este alegerea perfecta pentru a –l juca alaturi de grupul de prieteni. Ai un vapor, comori si inamici de eliminat.

Cards Against Humanity. Este un joculet online foarte popular, oferit gratuit. Deci trebuie neaparat sa profiti.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *