Divertisment

Jocuri care se vor lansa in anul 2013

Distribuie mai departe

Anul 2013 pare a fi unul foarte promitator pentru pasionatii de jocuri pentru calculator, intrucat s-au anuntat deja o serie de lansari ale unor jocuri, fie ele continuari ale unor editii deja consecrate, fie jocuri complet noi, pe care multi isi dorescsa le exploreze. In articolul urmator sunt tratate diverse jocuri 2013 noi, cu noutatile si imbunatatirile pe care le aduc ele.

Primul joc demn de luat in discutie este noua lansare The Mutant Ninja Turtles sau Testoasele Ninja, joc care se va lansa in acest an pentru atat pentru Ps3, Xbox, cat si pentru PC. Numele jocului este TMNT: Out of the shadows si vine cu o formula de joc co-op cu patru jucatori. Fiecare testoasa va avea stilul sau de lupta. De altfel, se preconizeaza ca jocul va fi in mare parte format din lupte corp la corp.

Anihilare Planetara (Planetary Anihilation) va fi lansat in luna iulie a anului current pentru PC. In mod evident, este un joc de tip RTS, in care trebuie sa cuceresti planete intregi folosind numaroase tactici de lupta. Pentru pasionatii de MMO (Massively multiplayer online game), inspirat din genul sci-fi, anul acestea se lanseaza un nou joc, si anume Wildstar. Un joc despre care nu putem sa nu amintim este Super Mario Wii U, care are decorurile 3d cu care Nintendo ne-a obisnuit deja si o colectie diversa de lumi din care se poate alege.

Din partea aceleiasi echipe de developeri care a creat Fallout: New Vegas vine un joc foarte astepat si anume Southpark: The stick of truth (Batul adevarului), un masiv RPG despre care se speculeazaca va fi succesul anului 2013. Dintre acele jocuri 2012 demne de luat in seama mai amintim: Metro: Last Night, Battlefield 4, The legend of Zelda: the wind maker, Assasin’s Creed IV, Dark Souls II, Watch Dogs si The last of us.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *